The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 2:07 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 01, 2008 11:28 pm 
Neconectat
User

acelasi lucru e si in Roman . am pierdut un banchet pt ca am cerut 100 E si a venit unu cu un powermixer rusesc si 2 boxe vermona care a mers cu 300 ron . nu ai ce face .
faza e ca eu , dupa ce am aflat , le-am propus sa imi plateasca doar transportul da no mai vrut profii sa se suceasca .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 01, 2008 11:30 pm 
Neconectat
User

Din pacate nimeni nu prea mai pune accent pe calitate. Doar pe costuri. Cu cat sunt mai mii cu atata mai bine, nu conteaza ca suna fix pix...cat timp se aude ceva pentru ei este perfect. :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 01, 2008 11:48 pm 
Neconectat
User

Nu prea conteaza cu ce mergi, ca daca tot e sa te tina lumea minte e pentru program, nu pentru sunet.. poate daca ai duce ceva boxe brutale (in general basi) sa-i rupi la propriu, si-ar aminti ceva mai mult timp.

e tare amar gustu.. :roll:

le: sa te faca baietii cu saluri cand tu te duci cu boxe care suna intr-adevar bine(sa nu mai amintesc si de costuri) = blasfemie; inca o dovada ca suntem fix pana-n .. genunchiul broastei.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:10 am 
Neconectat
User

Mai sunt altii care cer mult si fac o varza de toata frumusetea,nu de mult am fost la o nunta la care a venit un tip care a fost contactat prin anunt la ziar de genul ''profesionist'' sonorizez... care vazand ca oamenii nu prea stiu a profitat din plin.Scule:2 boxe homemade fara nici un finisaj sau un aspect cat de cat,laptop,vmx200,amplificator cica made in ''USA''.Muzica pusa:varza totala,sunet prost sau foarte prost,tot tacamul+nu a avut nici o melodie din ce i s-a cerut si ca o cireasa pe tort la un moment dat a scos diful din incinta pt. a umbla la filtru,din cauza unui contact imperfect.Dimineata a luat banul si a plecat linistit.[sincer am crezut ca vor fi discutii dar a nimerit niste oameni care in ciuda acestor fapte au stiut sa faca haz de necaz,ma intreb cum ar fi stat lucrurile in alta situatie] :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:26 am 
Neconectat
User

Nu noi suntem vinovati ci altii ca-s surzi.

Ultima oară modificat de Sharky pe Vin Apr 10, 2009 8:46 am, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:27 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

andreis scrie:
Nu prea conteaza cu ce mergi, ca daca tot e sa te tina lumea minte e pentru program, nu pentru sunet...

=> hp15w rulz :lol: :lol: :lol: si oricum e peste SAL :lol: :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:33 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Kenwood scrie:
150 RON eu si 100 RON cel cu calcu.

1. scuze pt 2 posturi consecutive dar nu stiu cum sa pun 2 quote-uri intr-un post.

2. pe aceesi bani merg si eu cu hp15w si pht si tot imi strange lumea mana la sfrasit, si-mi zice ca daca mai are nevoie o sa apeleze cu incredere.

sa stii ca 90% din populatie nu stie ce-i bulina aia albastra :lol: si la un majorat ca ala si pe banii aia chiar nu merita sa bagi sculele in priza.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:46 am 
Neconectat
User

toti aveti perfecta dreptate. Am zis ca acuma, daca reusesc sa dau linia asta, imi fac un subwoofer de 18" (sd18EL) si unu de 15" (inca nu m-am hotarat la difuzor, dar am pus ochii pe 15p1000 de la Beyma- dar care depaseste ca si pret sd18-le :| ). Vreau sa am basi violenti cu care sa fac cutremur, foarte multa lume pune accentul pe subbas. Si va fi un xpa7000 in punte pe unul din subwoofere. De obicei voi merge cu 15" dar cand o sa imi permita transportul o sa duc monstrul de SD.
LA sateliti ma gandesc la C12+1" sau 1,5" si un xpa5000 pe ei. Trebuie sa impresionez cumva in afara de faptul ca facem chefuri reusite si ca toata lumea e multumita. :)

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:50 am 
Neconectat
User

ca veni vorba de revelion . am zis ca anu asta nu ma ocup de nimic , dau banu , ma distrez si plec .
ieri cand am mers pe la sala , vad baietii ca probau un DVD Panasonic 5.1 , cand am vazut mi so urcat sangele in cap de nervi , am plecat si m-am intors cu HP urile si cu Phonicul

PS la C 12 + wnd 63 ma gandesc si eu pe sateliti .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 1:05 am 
Neconectat
User

Ca veni vorba de investitii minime, ma aflam la nunta unor prieteni in Focsani,sala mare in jur de 200 invitati,la care dj se prezinta cu 2 boxe de plastic de 15 chinezarii,mixer cu amplif. berry.,laptop.Dar macar a stiut cand si ce muzica sa puna iar lumea s-a distrat chiar daca sunetul lasa de dorit sau ''nu'' pt. majoritatea.Cred ca aici ai dreptate Sharky! :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 1:09 am 
Neconectat
User

In caz ca esti ca mine si urasti agolmeratia de rev se merita sa mergi la un concert de genul celor cum au fost in Sibiu. Nu spun ca au sunat excelent cand am fost eu ( se prea duceau in clip, mediile inalte erau prea deranjante, deja sunau harsh - aspru parca se traduce ) dar spre deosebire de celelalte pocnitori peste care ai 99% sanse sa dai daca mergi la un chef cu prietenii sau la vre-un restaurant e parfum. :wink:

Kenwood tu mai bine fa-ti rost de o procesare calumea. Habar nu ai ce subbas poti scoate cu WN-erele :lol:
Din pacate eu numai software m-am jucat cu ele, dar procesarea era ceva de genul urmator:
1 eq parametric Q=0.7, F=40 hz, gain de 10 dB
2 limitator cu gate: Atack 20 ms, Release 60 ms ( daca-l puneam mai mare, ceva de genul de peste 250 ms deja suna ca si cum ar umbla cineva la volum si nu-mi place aia ) si limita pana la -0.1 dB; gate setat la -50 dB ( nu ca ar fi avrut vre-un efect, dar nu conteaza :) )
3 Ceva eq grafic, super calumea, care teoretic nu introduce defazaje si cu care pot sa fac aproape orice filtru cu o panta aproape dreapta: highpass la 35 Hz, lowpass la 19 kHz.
Crede-ma ca pe anumite pasaje suna precum un Dynacord B3 ( :P ).
Muzica cu care m-am jucat a fost destul de variata, exceptie facand tot ce tine de manele/populara/etno etc.
Piesa care mi s-a parut ca suna excelent a fost de la Pendullum - Masocist VIP ( nu stiu ce gen e asta dar imi place ca baietii nu se deranjeaza deloc de la subbas ) si evident Prodigy. 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 2:46 am 
Neconectat
User

@radu eu am dat wn-urile. Nu mai are rost sa fac cu wn-uri pt ca oricum voi folosi basi dedesubt si atunci satelti de 12' ar fi ok, ca si marime, maxim 12".
Cred ca e mai important sa stii sa faci show decat sa ai scule de mii de euro. Eu am zis ca mai bine bag mai putini bani in boxe si bag mai multi in efecte (laser+lumina+fum).
da totusi, vreaui sa sune decent, ce fasole ! :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 10:40 am 
Neconectat
User

Nu m-ai inteles.
Am zis ca nu-ti trebuie cine stie ce subwoofer daca e procesat corect. :roll:
Ai dreptate cand spui ca trebuie sa sti sa faci atmosfera :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 11:10 am 
nu conteaza cate mii de Wati ai si ce scule , daca nu stii sa faci atmosfera degeaba :P poti tine chef si cu boxe de 5w de calc daca ai lume buna :D si stii sa faci atmosfera :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Ian 02, 2008 12:02 pm 
Neconectat
User

Bine acuma sa nu exageram cu boxe de calculator...
Cel putin mie-mi trebuie si ceva dB mai seriosi...nu ma multumesc daca nu am peste 100 :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 101 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC + 2