In caz ca esti ca mine si urasti agolmeratia de rev se merita sa mergi la un concert de genul celor cum au fost in Sibiu. Nu spun ca au sunat excelent cand am fost eu ( se prea duceau in clip, mediile inalte erau prea deranjante, deja sunau harsh - aspru parca se traduce ) dar spre deosebire de celelalte pocnitori peste care ai 99% sanse sa dai daca mergi la un chef cu prietenii sau la vre-un restaurant e parfum.
Kenwood tu mai bine fa-ti rost de o procesare calumea. Habar nu ai ce subbas poti scoate cu WN-erele
Din pacate eu numai software m-am jucat cu ele, dar procesarea era ceva de genul urmator:
1 eq parametric Q=0.7, F=40 hz, gain de 10 dB
2 limitator cu gate: Atack 20 ms, Release 60 ms ( daca-l puneam mai mare, ceva de genul de peste 250 ms deja suna ca si cum ar umbla cineva la volum si nu-mi place aia ) si limita pana la -0.1 dB; gate setat la -50 dB ( nu ca ar fi avrut vre-un efect, dar nu conteaza

)
3 Ceva eq grafic, super calumea, care teoretic nu introduce defazaje si cu care pot sa fac aproape orice filtru cu o panta aproape dreapta: highpass la 35 Hz, lowpass la 19 kHz.
Crede-ma ca pe anumite pasaje suna precum un Dynacord B3 (

).
Muzica cu care m-am jucat a fost destul de variata, exceptie facand tot ce tine de manele/populara/etno etc.
Piesa care mi s-a parut ca suna excelent a fost de la Pendullum - Masocist VIP ( nu stiu ce gen e asta dar imi place ca baietii nu se deranjeaza deloc de la subbas ) si evident Prodigy.