The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 23, 2025 6:31 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 4:21 pm 
:lol: :lol: :lol:

acuma pe bune. io cand ii vad pe toti ca urla gigolo, ma simt foarte bine. eu ma simt bine daca lumea se simte bine. exceptand chiar cazurile in care ii o noapte full manele care ma oboseste in ultimul hal.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 4:53 pm 
Neconectat
User

pai vezi ...... asta-i tot secretul
sa se simta lumea bine ..... sa te mai caute
ei nu se uita la ce scule ai - atat timp cat ai muzica buna ..... si pana la urma ei is cu banii

in lista ta nu am gasit nimic de la Paleru sau Rizescu ..... au si astia niste melodii de baut de toata frumusetea

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 5:08 pm 
rizescu merge pe la noi cu "...hitul ce nu moare niciodata..." :lol:

paleru te referi la colajul ala "de armata" ce are la sfarsit "...s-alta data o s-o facem si mai lata" ?

kenwood nu le stie... inca nu face bani... s-a destepta si el odata si-o data si a face bani. Asa eram si eu ca si el la inceput. vroiam sa revolutionez lumea fara manele si muzica comerciala si bla, bla bla-uri. numai house si prostii. nu se poate. Clientul iti da banii. client fericit... dj-fericit...buzunar fericit... viitoare sonorizari. daca kenwood face majuri de minimal si dnb ii trebuie 20 de majorate sa faca cat am facut eu in saptamana asta la acelasi restaurant la 4 sonorizari. E drept ca nu cu muzica aia am facut banii, dar acuma e liniste la mine aici in cluj, si one-fm-ul are 4 ore de mers in continuu. deci recuperez si eu o muzica pe gustul meu.

Later Edit.

adi, eu nu stiu de ce ziceti voi ca nu se uita lumea la scule. la noi chiar se uita. de exemplu sparg gura targului cu mixerul.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 5:33 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
kenwood nu le stie...
OMULE, de unde stii tu ce stiu si ce nu stiu ? nu inteleg, ai ceva glob acasa ? de ala in care vezi ce face lumea ?
daca kenwood face majuri de minimal si dnb ii trebuie 20 de majorate sa faca cat am facut eu in saptamana asta la acelasi restaurant la 4 sonorizari.
ADI, repet, de unde frant stii tu ce fac eu ma omule ? cand p*** am zis ca se pune doar drum and base si minimal la majoratele unde ma duc eu ? la vreo 3 majorate din zecile pe care le-am facut am pus ( e impropriu zis am pus, pt ca nu eu pun muzica ! ) vreo piesa DNB si putin minimal ! cine o zis ca vrea sau ca pune doar nimimal si dnb la majorate ???

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 5:37 pm 
Neconectat
User

si eu stiu piese, si si daca nu stiu, pot face rost. nu e o problema. DAR eu nu vreau sa pun muzica !! De aia imi aduc om, ca sa isi faca datoria, sa imbucure publicul si daca publicu e happy, toata lumea e happy. cine o zis ca vreau sa "sterg"" manelele din memoria oamenilor ? nu domnule, daca ei se distreaza pe ele, aleluia. clientul nostru, stapanul nostru. DAR cand imi permit sa imi selectez muzica pe care EU o ascult, eu nu ascult cacaturi de alea !
cum sa fiu mai explicit ?
sa incerc sa traduc in alta limba ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 5:48 pm 
Kenwood scrie:
eu cel putin de preferinta personala !

poi asa zi omule, ce pasula ta :lol:

Kenwood scrie:
de unde stii tu ce stiu si ce nu stiu ?

poi...tu imi zici :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 8:20 pm 
ioooi, am fost mainainte pe la tine si tu nu te-ai pferit sa dai o bere de ziua ta ioane... vezi ca dispare forta de langa tine :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 9:14 pm 
Neconectat
User

adircf scrie:
rizescu merge pe la noi cu "...hitul ce nu moare niciodata..." :lol:

paleru te referi la colajul ala "de armata" ce are la sfarsit "...s-alta data o s-o facem si mai lata" ?

de la rizescu - prieteni dragi de pahar, viata ca la tine acasa (asta e pt aia plecati printre straini), vreau sa beau sa beau, fir-ar sa fii spritule .... si altele care nu-mi mai vin acum

de la paleru - eu beau vinu cu borcanu, as trai`n butoaie, joc si beau si cant, vecine Costica & altele .... is melodii de petrecere si NU manele
adircf scrie:
adi, eu nu stiu de ce ziceti voi ca nu se uita lumea la scule. la noi chiar se uita. de exemplu sparg gura targului cu mixerul.

eee ...... asta deja e un lucru evident ..... e mare si sare in ochi
dar boxele ..... pt 80 % (cred eu) din oameni suna toate la fel

kenwood - atat timp cat nu pui tu muzica la showuri ..... nu prea are rost sa intervii in discutia asta :roll:

PS: adi - mi-ai facut si mie rost de-o bere ? :twisted:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 10:46 pm 
Neconectat
User

Mdea...iarasi manele sufletul chefului... :roll: :lol: :lol: :lol:
Adi scuze daca-ti stric topicul, data viitoare nu o sa mai postez aici :P!

Ca si fapt divers exista macar vre-un chef unde sa nu exista nimic sintetizat ? Sau unde sa nu existe nicio piesa care sa apartina de manele&etno ? :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 10:51 pm 
Radu scrie:
Adi scuze daca-ti stric topicul, data viitoare nu o sa mai postez aici :P!

lol, stai relaxx :lol:

la maju asta http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopi ... c&start=60 a fost juma de gigolo, pus la bascau, in rest nu cred. Sincer nu ma deranjeaza si nu am primit reclamatii pana acuma.

mai prind cateodata full manele, alea-s deja rahaturi si imi fu** toata buna dispozitie. Cand stiu sigur ca am un maj de la tata guta nicolae, chem un prieten sa puna muzica si eu ma plimb peacolo si mai consolez cate o fata ce sta afara si suspina.

Radu scrie:
Mdea...iarasi manele sufletul

impropriu spus.

mai nou imi plac majurile in care vine si familia. ei vin cu gandul ca o sa stea la povesti, beau un pahar de vin si pleaca acasa la ora 10. Din contra ii scot la un joc popular, mai vine si ceva tineret, si pana la urma iese chef fain. ii lovesc si cu retro, si cu ceva house mai comercial ca toti sunt satui din cluburile din baia mare care pompeaza numai muzica elektronica, nu prea ii las sa stea jos. la sfarsit din familie poate ii un unchi sau un var ce vor sa faca nunta si dau de jack-pot sau parintii fac ceva de genul 20 de ani de casnicie. sunt mai multe chestii aici ce le urmaresc.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Ian 06, 2008 11:20 pm 
Neconectat
User

Adi nu zic neaparat de tine...
Dar acuma am tras o concluzie destul de aiurea: pe la mine prin zona mna, oras mic, sate multe, tarani prosti. La ei distractia e ceva de genu urmator: fac mare bal mare, baga numai manele, mai nou au si lautari, care in 90% din cazuri is tinerei dinastia intre 18 si 25 de ani, unii dintre ei studenti la conservator ( si unul imi este fost coleg de clasa ), muzica tine pana pe la 3-4 dupa care se incepe bataia. Fie se iau la harta cu unii dintr-un sat vecin fie se bat intre ei. Si nu numai batai dinalea ca-n filem cu pumni si picioare, pt ca de multe ori mai apar si topoare, furci, furcoaie, iar unii ca sa si impresioneze mai aduc si drujba...asa ca iti cam dai seama ce chefuri trag aia...si tot timpul e ca un fel de program cu manelele astea:incep asa lejer cu dinalea cu versuri de petrecere, apoi baga cu versuri betie, apoi cu versuri de iubire si apoi versuri cu dusmani dupa care incepe bataia...si culmea e ca is puse cam strategic.
Nu stiu cum e prin alte zone, dar daca e ca pe la mine ( stiu ca prin oltenia e la fel, ca faimosul lautar are acolo bunicii si mno va dati seama ) atunci mie mi se pare ca e cam jale...

Totusi pt un singur lautar din zona Brasovului am un oarecare respect: in afara ca e stie destul de bine dupa urechea mea, la majoratul unde am fost la o colega de clasa ( din politete nu din alt motiv ) in aproximativ 4 ore de prestat a cantat o singura manea, si aia la rugamintea foarte fierbinte a prietenului sarbatoritei, restul fie plagieri dupa formatii de gen hi-q, fie populara "clasica", dar fara vre-o legatura cu ceea ce se vede azi pe canalele de etno. Ca si mentiune sarabtorita si prietenul fac parte din lumea "bisnitara" si de aia isi permit sa cheme lautari la majorat :lol:

Nu sunt de parere ca sa se puna muzica de club sau alte chestii...dar mie mi se pare ca manele predomina cam mult mai ales prin populatia tanara a tarii... :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2008 12:22 am 
dupa filmul nu cred ca i-ar fii la careva rusine sa cante manele. ma refer la tot filmul , nu prima suta de euro si e doar o piesa live. la majoratul ala, 2 sisteme dynacord + scena cred ca a fost deajuns

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2008 11:07 am 
Neconectat
User

Culmea e ca la majoratul ala au avut Electrovoice Eliminator ( 2 sateliti + 2 suburi ) 2 sateliti DYnacord de ceva 15"+cred ca 1.4" si un sub activ Mackie.
Si le flosesu fie ev-urile fie restul.
Evident mixer Dynacord powermate :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2008 11:10 am 
Neconectat
User

@adi_0206 ti se pare ca toti cei care vorbesc aici pun muzica la majorate si alte party-uri ? e o discutie !!! cu totii avem dreptul la opinie ! nu vad unde e problema. SI.... spre surprinderea ta... mai pun si eu muzica doar ca nu imi place ca ma streseaza lumea !

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 07, 2008 11:24 pm 
Neconectat
User

Oameni buni, nu va certati ca nu are nici un rost! Fiecare asculta ce-i place acasa. Gusturile nu se discuta (cu atat mai putin cele muzicale :lol: ).

Merci pentru lista de piese adircf...dar ...chiar de la anumiti interpreti pe care i-ai enumerat tu (pe care eram sigur ca ii vei avea in lista), eram curios ce piese pui de obicei.

De exemplu, eu pe la chefuri si alte cele, de la Aurel Tamas de obicei pun piese lente, cand vreau sa mai apropii lumea (furtuni de vise, doar o lacrima, eu te-am iubit..), cele de la Ghita care merg cel mai bine, Ce ma fac cu bautura, Io mi-s mare bautor, Rodica Olariu stiu doar 2 piese care merg bine la chefuri, arhicunoscutele, Eu ma petrec asa, si chef la noapte... In fine piesele astea cu priza mare la public ma interesau mai mult pe mine, si eram curios care le pui mai des....

Etno de obicei merge f bine pt aproape toate varstele, fata de ce ai enumerat acolo, ce mai pui de obicei (piese)?

Prin zona noastra, aproape toate piesele lui Luci Seres merg f bine si reusesc sa scoale lumea in picioare cand vine vb de manele. Are si cateva mai...etno/populare ca, Am iubit si eu odata, Cand eram fecior la tata, Dragostea e tare dulce, etc. De asemenea Puiu C cu piese ca Am un baietel frumos, De la birt acuma vin, sau ceva lente ca Tu esti jumatatea mea, Fata mea zana mea, Eu ti-am dat inima mea...

Referitor la manele, pe unde am mers am observat ca inca merg foarte bine manele mai vechi ca cele de la N Paleru de care ati amintit voi (in special Chef in direct) :twisted:, si altele de la el ca Vreau sa beau, sa beau, sa beau, sau Joaca!. ...Fetele inca mai dau ametitor din buci pe Nino & Florin - Cikalaka si altele de genu...

Dar si alte piese romanesti mai vechi care au intrat in sufletul multora, gen Valahia-Scufita, HOT Line- vagabond de meserie...etc

Dintre manelele mai noi, care au rupt multe mese (si spart candelabre cu capul :lol: :lol: ) pe aici este, Ca la Amsterdam...

Foarte misto sentimentu cand treci la aparate si reusesti sa ridici lumea in picioare, si-i faci sa se distreze... :roll:

Apropo ca tot am adus vorba de muzica pusa la petreceri. Aveam o varianta fffffoarte misto cu "La birtutu din padure" care din pacate cred ca am sters-o din greseala. Nu stiu cine o canta, era o voce de femeie, texul era cel "traditional" cu "Nu sparg masa nici dulapu-numai la nevasta capu", ritmul era... perfect pentru petreceri, gen etno. Nu stie nimeni cine o canta? NU este varianta care o canta o oarecare Anca, dar seamana putin. Am cautat-o in disperare, am dat jos peste 100 de variante de la melodia resp, dar nici una nu era buna...

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 37 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3  Următorul

Ora este UTC + 2