The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Joi Iun 26, 2025 4:01 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 3:05 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Citat:
Si apropo eu n-am vazut la PA line array si multe alte kestii

probabil ca nu ai observat ca P-audio nu produce boxe , decat vreo cateva modele de plastic

ei sunt producatori de DIFUZOARE

si ca line array

sunt, fii fara grija

dau vreo 2 exemple
Imagine
http://www.master-audio.com/products.php?id=585&lang=en

http://www.master-audio.com/products.php?id=443&lang=en
Imagine

sunt multi alti producatori care folosesc P-audio in Array, dar din pacate, exista si o gramada de contracte de confidentialitate ca ma impiedica sa dau nume

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 3:14 pm 
nyx scrie:
.

nexus3

cum poti tu sa confimi fapul a sunt facute in casa pe vorbe , poti sa demonstrezi eu inteleg ca vinzi Paudio ( concurenta )dar totusi sa fim oameni
O mica poveste : Magul a inceput acum vreo 6 ani sa produca difuzoare la inceput aveau cateva modele dar in momentul de fata au peste 40
daca erau niste difuzoare Low Tech cum ai zis tu dece le cumpara lumea ca totusi au un pret mai ridicat fata de Paudio daca imi permiti sa fac comparatia
Si apropo eu n-am vazut la PA line array si multe alte kestii
Atata timp cat Magul are ca partener pe ElectroVoice si B&C draga Mircea mai revizuie-ti afirmatiile( cine are EV va rog analizati si faceti comparatie cu membrana de la MAG :wink: )

Si apropo nu tin cu MAG in sistemul meu magul sta alaturi de PA si alte marci dar totusi sa nu denaturam realitatea

Am zis ca nu mai postez dar nu ma pot abtine.
De unde stii tu ca Paudio nu are line array?
O alta chestie :cand intri la unu in casa spui buna ziua nu ii spui sa-si revizuiasca afirmatiile.

PS1:Mag sunt varza.Rusi nu au facut vreodata televizor sub 100 kg si difuzor sub 30 de kg.Membraba la un mag e grea cat un wn18 cu totul.

Sus

Subiectul mesajului: sdd
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 5:50 pm 
baietzi eu nu stiu ce e cu voi ,dar eu cred ca va luat de cap lumea difuzoarelor...
sa va zic o vorba foarte buna despre cei ce se dau ca stiu tot:
"cu cat stii mai mult despre difuzoare cu atat mai mult itzi dai seama ca nu stii deloc"
ca obiectzie la ce zicea cineva de mai sus ....
daca mag lucreaza cu ev si b&c apoi qube care ansambleaza numa cu difuri b&c ar trebui sa sune ca mag si crede-ma ca nu suna nici pe DEPARTE.
pe stefan il cunosc de cand a inceput sa vanda in bazar si is foarte bun prieten cu el..sunt catziva ani buni in care am stat cu el prin bazar si la confectzionat boxe cu nmii de difuzoare ...
cantareste conurile la un mag si la un dif de la paudio...
personal nu am avut nici o data un paudio...
nici macar un tweter ,nimik.
oricum am sa achizitzionez eu un model o data doar de dragu forumului si apoi sa zic ce a iesit din teste....sper ca nu fum:D
oricum mag 1545 e un difuzor bun pt banda de joasa frecventza incepand de la 45hz pana la 400hz...
asta e tot ce pot scoate din el da nu la puteri mai mici de 100 w ...ce e peste sa fie acolo ca el papa putere ca un mastodont rusesc..
numa bafta si lasatzi cearta,....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 6:02 pm 
Neconectat
User

Ontopic: Nici eu nu cred ca mag ar avea loc la EV sau dynacord. Ca basi mai merg dar ca sateliti nici vorba, cum a mai zis cineva nu are medii, etc. Pretul ridicat cred ca este din cauza materialelor supradimensionate si totusi performante ..... . Cum spunea si Mircea mag inca este in epoca de piatra am vazut mai demult o poza (cred din fabrica) cu un strung de cum erau cele folosite si aici la noi in vremea lui Ceausescu in fabrici.=> nu pot lucra cu precizie mare => parametri diferiti. In fine nu e vorba de aparatura ca se poate face dif bun si cu aparatura nu chiar asa de performanta. Un lucru e sigur tin bine la forja :). :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 6:12 pm 
Neconectat
User

Si la puteri mai mici de 100 W de ce nu ar scoate sub 45 Hz...ca se aude altfel la putere mare e partea a doua, dar asta nu inseamna ca nu reproduce nimic. Crede-ma ca si un tweeter scoate 50 Hz, numa ca ii scoate la sub 1 dB...dar asta nu inseamna ca nu-i scoate.
La cum afirmi tu acolo ca cu cat sti mai multe cu atata iti dai seama ca sti mai putin mi se pare ca vrei sa zici ca trebuie sa te ascultam pe tine ca tu ai dreptate => tu sti cel mai mult. Daca aplicam ceea ce spui tu => tu sti cel mai putin => nu trebuie sa te ascultam.
Faina demonstratia asta nu ? :roll: :lol:

@Parakiosu2:
Citeste tot ce am scris, nu printre randuri si apoi da replica!
Daca tu ai impresia ca eu nu dorm nopatea din cauza up-urilor tale te inseli amarnic si daca tu crezi ca eu stau la panda sa ma iau tot timpu de tine iarasi te inseli. Crede-ma ca nu-mi arde deloc de certuri de genu, dar asta nu inseamna ca tre sa stau si sa ma uit la ce aberatii scri tu. Eu cred ca tu ai o problema grava: chiar crezi ca eu stau numai sa te vanez si sa ma iau de tine. Pt unii asta e mania persecutiei, dar in fine...sper ca nu e si cazul tau.
Pt cunostina ta proprie si personala eu sunt moderator numai la 2 categorii ( Concerte si Anunturi publicitare ), asta inseamna ca eu nu pot sa-mi bag nasul in alte cateogrii. Ai inteles ?
Si ma rog ce discutie as fi mutat eu la cosul de gunoi ?
Iarasi pt cunostinta ta proprie si personala te anunt ca eu nu am mutat nimica si nici nu voi muta la cosul de gunoi pana acuma, respectiv de acuma inainte. Ai inteles ?

Sus

Subiectul mesajului: edded
MesajScris: Mie Feb 13, 2008 11:06 pm 
daca eu am sustzinut undeva ca eu stiu de toate,va inselatzi dar daca da,va rog frumos sa imi aratatzi unde..eu sunt incepator in comparatzii cu cei care stau 8 ore in laborator si analizeaza milioane de diagrame pt ca noi sa le furam oarecum ideele si ne da-m rotunzi ca mari ingineri de sunet...sistemu pe care lucrez la serviciu e qube original facut de fabrica ca altfel nu se poate cand lucrezi la scara mare..
oricum eu cred ca la sub 100 w un mag nu suna binesi cu asta punct....
am maguri si am testat si nu am reusit sa ard inca unu si sincer inca abuzez de ele in mod barbar dar asta e problema mea..ideea de baza e ca tzin la abuzuri si suna bine la ceea ce am eu nevoie.
consider ca cele mai bune boxe care sunt sunt cele ce tzi se potrivesc si cu asta cred ca am sa termin cu postatul pe forum ca nu imi e in fire sa ma afisez peste tot

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 10:51 am 
Neconectat
User

adircf

Line Array are driverul de la B&C deci trageti concluzia singuri ,oricum in tara este un singur sistem la Brasov si mai Mircea Paudio face difuri la comanda pt Line Array so..... ( producatorul ii spune ce vrea atat)

nexus3

Nu nu-l cunosc pe Stefan

Cine a zis ca cumpara EV si B&C difuzoare de la mag : cumpara altceva in schimb la altceva

Parakiosu2

am impresia ca te bagi in oala cu apa fierbinte degeaba nu stiu de ce comentezi offtopic

In fine eu mi-am exprimat punctul de vedere fiecare cu al lui....
Ideea este ca sunt prea multe interese la mijloc si fiecare il vede pe al lui
Pacar ca sunt f putini oameni pe acest forum care spun adevarul dar sunt suprimati imediat ca doar de acest forum trebuie sustinut de cineva ....
Numai bine

Sus

Subiectul mesajului: dddddd
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 2:50 pm 
kenwood eu mai am o pisica care umbala pe tastatura si se mai apasa din greseala..nu am timp si nici chef sa le corectez pe toate..oricum macar eu nu merg cu nick imprumutat...fi mai original...
in rest pt cei care au o proasta parere despre difurile mag sa ramana asa.
cei care nu au sa isi cumpre.asa ca lasatzi interesele si cumparatziva scule adevrate si apoi mai vorbim ..pana atunci suntem cu totzii incepatori sau cel putzin asa ma consider.o zi buna

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 3:00 pm 
Neconectat
User

atata timp cat nu m-o interesat nick-ul tau... nu vad cu ce te deranjeaza nick-ul meu, ni... vezi-ti de treaba si... "du-te la blocu tau ! ". Scuze ieftine.... am o pisica.... imi umbla pe tastatura...., sa fim seriosi omule, chiar pe "-" o nimerit. sa lasam dumele la o parte si sa nu ne ascundem dupa bietele animale. Nu sunt curios ce animal sau creatura iti umbla pe tastatura, fie ca e elefant fie ca e IT,trebuie sa arate frumos postul tau. PUNCT
Fii tu profesional si cumpara-ti MAG. eu mai bine raman neprofesional si imi iau Paudio sau RCF, care is de cacao pe langa MAG, asta e adevarul.
:wink: "raised eyebrow"

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 3:11 pm 
Neconectat

sa se inteleaga pana la urma

MAG sunt OK

eu tot ce am facut este sa scot in evidenta anumite NEAJUNSURI ale lor pe care le-am observat eu si mai multi useri de pe acest forum de-a lungul timpului

am avut ocazia sa folosesc o linie completa MAG cu 8 hornuri pe bass + 8 fullrange de 2x15"+2" driver si nu vorbesc in necunoastinta de cauza.
chiar exista o poza pe forum pe undeva cu linia aceea (in stare cam nasoala la exterior, dar complet functionala la interior)

linia aceea a sonorizat mai multe concerte si face treaba, insa exista solutii alternative care suna mult mai bine la banii aia.

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 3:14 pm 
Neconectat
User

Mircea, eu stiu ce vrei sa zici, dar cred ca @evil nu intelege. E mai bine sa ii dai dreptate, decat sa fie asa stresant. Asa e, cum zice el. (chiar daca noi-multi forumisti- stim ca nu e asa :D ).
@evil, e asa cum zici tu frate. Vrei profi, alegi MAG. ;)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 3:22 pm 
Neconectat

de ce sa spun ca e asa cum vrea el, daca este evident ca nu e cazul? :?

daca stii ca ai dreptate nu trebuie sa te lasi calcat in picioare

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Joi Feb 14, 2008 3:29 pm 
Neconectat
User

nu stii cum e cu astia ?... care au fixuri pe ceva anume. Orice altceva e naspa, e aiurea, nu e bun . Un exemplu tampit... oamenii in varsta...care se mai ocupa cu asa ceva... ei stiu de Celestion, Marshal si alte nume care atunci, candva, erau f bune,dar acuma ........ In fine. Cred ca intelegi ce vreau sa zic... Pt noi, pt cei deschisi, poti sa zici, si ai zis, si stim cum sta treaba.... dar acuma ca sa fie multumit @evil, eu una, ii dau dreptate. nu imi mananc nervii.... Tu zici adevarat, el o zice pe a lui, si uite asa.... Dar daca ii dai dreptate, se potoleste, sper :D.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2