Si la puteri mai mici de 100 W de ce nu ar scoate sub 45 Hz...ca se aude altfel la putere mare e partea a doua, dar asta nu inseamna ca nu reproduce nimic. Crede-ma ca si un tweeter scoate 50 Hz, numa ca ii scoate la sub 1 dB...dar asta nu inseamna ca nu-i scoate.
La cum afirmi tu acolo ca cu cat sti mai multe cu atata iti dai seama ca sti mai putin mi se pare ca vrei sa zici ca trebuie sa te ascultam pe tine ca tu ai dreptate => tu sti cel mai mult. Daca aplicam ceea ce spui tu => tu sti cel mai putin => nu trebuie sa te ascultam.
Faina demonstratia asta nu ?
@Parakiosu2:
Citeste tot ce am scris, nu printre randuri si apoi da replica!
Daca tu ai impresia ca eu nu dorm nopatea din cauza up-urilor tale te inseli amarnic si daca tu crezi ca eu stau la panda sa ma iau tot timpu de tine iarasi te inseli. Crede-ma ca nu-mi arde deloc de certuri de genu, dar asta nu inseamna ca tre sa stau si sa ma uit la ce aberatii scri tu. Eu cred ca tu ai o problema grava: chiar crezi ca eu stau numai sa te vanez si sa ma iau de tine. Pt unii asta e mania persecutiei, dar in fine...sper ca nu e si cazul tau.
Pt cunostina ta proprie si personala eu sunt moderator numai la 2 categorii ( Concerte si Anunturi publicitare ), asta inseamna ca eu nu pot sa-mi bag nasul in alte cateogrii. Ai inteles ?
Si ma rog ce discutie as fi mutat eu la cosul de gunoi ?
Iarasi pt cunostinta ta proprie si personala te anunt ca eu nu am mutat nimica si nici nu voi muta la cosul de gunoi pana acuma, respectiv de acuma inainte. Ai inteles ?