haideti totusi sa-l lasam sa posteze pozele si apoi sa ne dam fiecare cu parerea despre ce are, desi precum stim fiecare are sculele pe care le are, aici ca si la gusturi nu se prea discuta, ci doar poate sa-l indrumam spre anumite schimbari , acum , cit stie fiecare sa faca ramine tot la latitudinea fiecaruia, caci in acest domeniu , audio, fiecare are urechea lui cu care apreciaza ; am vazut multe contradictii intre multi useri, asa ca nu are rost sa incepem un razboi la cit de bine stie unul sau altul sa faca masa sau un program de petrecere . Cel mai bine se vede ce stie fiecare prin aprecierile facute de altii care au beneficiat mai mult sau mai putin de serviciile noastre, oricare ar fi acelea . Nu vreau sa par cai iau apararea, dar CORECT a gresit prin felul de a se adresa si exprima pe forum si asta nu cred ca se va uita prea repede, cred ca sa grabit si poate inca nu are suficienta experienta, caci avem o viata si pina la batrinete tot invatam , referitor la scule , nici nu ma indoiesc ca sunt aici useri care au scule mult mai bune decit ale lui evil , numai gindiduma putin la linia pe care si traso klaus anul trecut de la dna, plus alte proiecte facute de ei ..... si e suficient
mai avem intradevar o problema referitoare la cam cit ar trebui sa cerem pentru o sonorizare, aici as fi tare interesat sa aflu avind in vedere ca unii merg si cu lumini, dar ma gindesc ca va diferi ff mult si de zona unde ne facem treaba