The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 9:52 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 11:35 am 
Neconectat
User

nexus cred ca o sa iei masuri la cum vorbeste ..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 12:32 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

evilsoundexpert

ai 2 posibilitati (pt ca s-au luat cam tare de tine unii useri de aici, unii fara motive evidente, ai posibilitatea sa alegi - ca sa nu fiu asa rau ca de obicei)

1. in 24 de ore sa-ti editezi post-urile si sa dispara injuraturile si atacurile evidente la persoana.

sau

2. sa nu faci nimic si dupa expirarea acestei perioade, sa ti se stearga acest topic , impreuna cu contul de pe poweraudio simultan cu banarea .

asta inseamna ca nici nu vei mai putea accesa vreodata acest forum (nici macar sa citesti)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 12:36 pm 
Neconectat
User

eu zic sa ii mai dam o sansa....
ii mai siretic omu :D , dar hai sa ii mai dam o sansa :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului: Re: saa
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 12:47 pm 
. scrie:
probabil e si un cazier nu m-am interesat ca nu am finalizat inca cu astia de la uniune...mai am de tarait.
aia care sau aprins asa de tare suntetzi idiotzi rau tare..
in pana mea nu am vrut decat sa vad catzi din voi se simt cu musca pe caciula..
amenda care am luat-o e din cauza la o societate ce se ocupa cu sunetu in suceava..
ce platesc eu e pt persoana fizica si platesc pt evenimente mici...gen o nunta sau o cumatrie..sau onomastica...
pt concert aer liber treaba sta cu totul altfel...
si mai ales ca in aer liber nu vine astia sa te controleze in timpul spectacolului decat daca trebuie sa vina basescu sau cine mai e presedinte...
in rest vine si te verifica la firma daca le este de taiat biletzele de dragoste...
sa va fut pe aia care atzi atacat si catzi din iasu asta au luat amenda ca eu iam turnat...vreau sa iasa in fatza..
eu atrageam atentzia spre faptu ca aia care fac buleala e sa se lase de meserie ca nu e de ei si in aia doream sa bag o tarsa de aia care sa se duca cu coada intre picioare la o petrecere si sa se gandeasca cum sa faca treaba buna sa iasa banu si sa ni se duca veste ca ies evenimentele bine si sa mai caute oamenii baietzii cu calculatoru sau cu playerele.
cearta asta e inutila ...atzi dovedit fara acte ca suntetzi romani din romania ceausista.cred ca trebe inchis acest topic pt ca se abereaza din ce in ce mai tare..
parakiosu si adircf am vazut ca suntetzi peste tot vizatzi ca suntetzi cu gura mare..avetzi grija sa nu se deschida un stender de boxa cand vorbitzi .
de dus nu se duc la manelisti ca nu au ce sa le faca pt ca le convine sa plateasca amenda..chiar daca e penala...si tot pe astia mici ii fute ca asa e dreptatea in romania...eu ceea ce fac e pe pf nu pfa nu tai factura pe pf...numai o chitantza amarata in care trec 2 ..3 mil de lei si alea ma duc si cumpar un difuzor si atasez la cotor bonu de casa stampilat..mare fas in a fi in legalitate..greu cu romanii cand se simt amenintzati de foame.

Licenta este petru categoria de sonorizari pe care le faci in regim disco si este la acelasi pret si pentru SRL SA si PFA.Singura diferenta este ca tu nu platesti TVA .Eu am SRL si platesc si TVA.Asa ca nu te mai plange atata.

ARATA-NE licenta ta .Aia ti-o da UPFR pe la care nu ai trecut.

Sus

Subiectul mesajului: Re: ssds
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 1:22 pm 
Parakiosu2 scrie:
. scrie:
pai amenda am luat-o pt ca evenimentu nu l-am declarat si nu am platit muzica pt acel eveniment.
inca ceva ce nu ai intzeles
dai 36 ron pt un singur eveniment sa folosesti muzica pe care o ai
apoi dace o inspectzie o parte din muzica aia ce o ai pe clc trebuie sa o ai si pe cd-uri originale nu toata macar zece cd-uri originale..
cand platesati evenimentu te duci si declari unde il ai ,locatzia adik,data,ora la care inecepe si ora la care se termina,
pt o sonorizare in aer liber ora de deranj e de 400 ron..
care face asa ceva si plateste el stie care nu va rog frumos sunatzi la nr ala de tel si intrebatzi........
oricum noi vrem sa fim la standarde europene da inca suntem primitivi si ma includ si pe mine ca stau sa ma cert cu voi..
ganditziva ca....cu chiecare eveniment bulit de voi au altzii dintre noi de suferit pt ca omu o sa prefere sa de-a o carutza de bani pt o formatzie si voi o sa statzi cu sculele la majorate si o sa facetzi banii pe care ii facetzi..
eu personal fac numai evenimente de unde ies baniii pt ca nu o sa traiesc toata viatza din facut petreceri si acu incerc sa profit cat se poate.de dat in gat nu am dat pe nimeni si probabil nici nu as avea curaju ca stiu cat de greu se fac banii da un singur lucru va rog..ganditziva inainte de a vorbi..nu fitzi romani tziganizatzi si atacatzi..intrebatziva de ce si cumd e sa ajuns aici..
cand citeam a zis cineva ca ceausescu lipseste...sunt nascut in aceeasi zi cu ceausescu..asa ca asteptatziva la un genocid.

Bai nene nu vezi ca nu stii nimic si de ce scrii tu imi dau seama ca nu ai firma si nici PFA
Trebuie sa declari evenimentul la UCMR-ADA si sa platesti 30 de ron per eveniment

La Credidam se plateste 1.5 % din incasari

Si daca nu ai cd-uri originale cumperi dreptul de a difuza cate melodii vrei tu de pe PC cu 1200 ron fara tva de la UPFR .plus ca de aici iei licenta de difuzare muzica in regim lucrativ-Regim disco mobil.

Ce ma aburesti pe mine cu nu stiu ce 36 ron.
Si in concluzie ai cazier sau nu?

Parakiosule nu mai vorbi urat, respecta regulile forumului, ca te poti face inteles si fara limbaj licentios :wink:

Ok sorry .Dar am o caruta de nervi.Imi cer scuze de limbaj.
Cu cine am onoarea?
:lol:

Sus

Subiectul mesajului: Re: bvvbv
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 1:54 pm 
Iti spun eu ca tot forumul te
. scrie:
fute
undeva daca mai vorbesti asa de noi. :?

nexus3 scrie:
1. in 24 de ore sa-ti editezi post-urile si sa dispara injuraturile si atacurile evidente la persoana.

adauga si limbajul de pe mess te rog

Ultima oară modificat de user eliminat pe Mie Feb 20, 2008 1:58 pm, modificat de 2 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 1:56 pm 
Neconectat
User

bradacalin acum cine pe cine jigneste. Sa sti ca se vede caracterul unui om prin felul cum vorbeste, si cred ca evil singur si-a sapat groapa din care cred ca o sa ii fie foarte greu sa iasa.
Probabil ca daca as fi fost moderator ar fi luat ban deja si nu ar mai fi avut nici o sansa sa inceapa sa injure si sa vorbeasca astfel pe acest forum. Dar cum unii sunt mai permisivi... in fine, eu sper sa se termine cu bine si evil sa se calmeze, oricum eu nu am nimic cu el, numai la faza cu turnatul sunt de de acord cu adi, nu o sa o uit niciodata.

PS: ''Raule'' :lol:(evil) daca tot zici ca esti nascut in aceiasi zi cu Ceausescu, ai grija sa nu sfarsesti la fel ca el :lol:. Daca te-ai nascut in 89 sau inainte sti despre ce este vorba, dar cum eu cred ca esti 9zecist :lol:

Ultima oară modificat de cristi@n pe Mie Feb 20, 2008 2:13 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: Re: ssds
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 2:07 pm 
Neconectat
User

Parakiosu2 scrie:

Ok sorry .Dar am o caruta de nervi.Imi cer scuze de limbaj.
Cu cine am onoarea?
:lol:

Cu mine, dar nu e bai :wink:

Sus

Subiectul mesajului: thjd
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 4:10 pm 
in uram unei discutzii avute cu cineva care gandeste mai bine ca voi totzi la un loc ma sfatuit as fac un gest ce nu l-as fi facut si daca vrea poate sa isi de-a el numele.
IMI CER SCUZE PT CEI PE CARE I-AM JIGNIT SI AM ADUSE INJURII.
IMI CER SCUZE PT ACEST TOPIC...
IMI CER SCUZE CA MATZI JIGNIT SI VA MULTZUMESC DIN SUFLET.
SA IASA IN FATZA CE CE AU LUAT AMENDA DIN IASI.
adircf asa ca intre baietzi ai sonorizat verodata o formatzie sa stii cum se regleazasi nu ma refer la doi oamanei ce canta ..
nu mai postez nimik pana nu scanez actele si le afisez

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 5:01 pm 
Neconectat
User

Evil fara suparare dar nu am vazut pe aici decat poze cu 2 plastice Max si niste boxe Peavy astea sunt sculele tale ca prea te lauzi ?Pune poze cu sculele cu care mergi la sonorizari si apoi vorbim!Atitudinea asta a ta nu aduce nimic bun putina modestie nu ar strica! :wink:

Sus

Subiectul mesajului: Re: thjd
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 5:50 pm 
Neconectat
User

. scrie:
in uram unei discutzii avute cu cineva care gandeste mai bine ca voi totzi la un loc ma sfatuit as fac un gest ce nu l-as fi facut si daca vrea poate sa isi de-a el numele.
Mai bine ca noi toti? interesant 8) sincer...cred ca esti putin cam plin de tine :roll:
IMI CER SCUZE PT CEI PE CARE I-AM JIGNIT SI AM ADUSE INJURII.
IMI CER SCUZE PT ACEST TOPIC...
IMI CER SCUZE CA MATZI JIGNIT SI VA MULTZUMESC DIN SUFLET.
SA IASA IN FATZA CE CE AU LUAT AMENDA DIN IASI.
S-a blocat tasta caps? :?
adircf asa ca intre baietzi ai sonorizat verodata o formatzie sa stii cum se regleazasi nu ma refer la doi oamanei ce canta ..
Poate esti amabil si ne zici tu cum se face :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 5:59 pm 
Neconectat
User

haideti totusi sa-l lasam sa posteze pozele si apoi sa ne dam fiecare cu parerea despre ce are, desi precum stim fiecare are sculele pe care le are, aici ca si la gusturi nu se prea discuta, ci doar poate sa-l indrumam spre anumite schimbari , acum , cit stie fiecare sa faca ramine tot la latitudinea fiecaruia, caci in acest domeniu , audio, fiecare are urechea lui cu care apreciaza ; am vazut multe contradictii intre multi useri, asa ca nu are rost sa incepem un razboi la cit de bine stie unul sau altul sa faca masa sau un program de petrecere . Cel mai bine se vede ce stie fiecare prin aprecierile facute de altii care au beneficiat mai mult sau mai putin de serviciile noastre, oricare ar fi acelea . Nu vreau sa par cai iau apararea, dar CORECT a gresit prin felul de a se adresa si exprima pe forum si asta nu cred ca se va uita prea repede, cred ca sa grabit si poate inca nu are suficienta experienta, caci avem o viata si pina la batrinete tot invatam , referitor la scule , nici nu ma indoiesc ca sunt aici useri care au scule mult mai bune decit ale lui evil , numai gindiduma putin la linia pe care si traso klaus anul trecut de la dna, plus alte proiecte facute de ei ..... si e suficient
mai avem intradevar o problema referitoare la cam cit ar trebui sa cerem pentru o sonorizare, aici as fi tare interesat sa aflu avind in vedere ca unii merg si cu lumini, dar ma gindesc ca va diferi ff mult si de zona unde ne facem treaba :shock:

Sus

Subiectul mesajului: Re: thjd
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 7:36 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

. scrie:

aici are dreptate omul. este primul meu post in aceasta "telenovela".
dar daca omul se ocupa de sonorizari la nivelul concertelor live, si face treaba buna, il respect. sincer il respect. este treaba foarte multa. foarte multe scule individuale, amplifuri de chitara, de bass, tobe. toate trebuie sa stii cum suna, apoi cum sa le reglezii. inclusiv corectiile in amplifuri de chitara si procesoare si mixer trebuie sa stii cum sa le faci. nu stau dupa tine trupele .. mai ales cand sunt cate 4-5 trupe pe concert.
repet. DACA OMUL CHIAR FACE asa sonorizari, respectele mele. doar cei care chiar se ocupa de asa ceva au cum sa stie ce implica o formatie live.
no offence adi, imi esti prieten, no offence tuturor dj-ilor sau cu ce va mai ocupati. dar ar trebui sa il respectati cat e cat pe omul asta daca se ocupa cu asa ceva.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 7:47 pm 
Neconectat
User

@neinvins Crezi ca nu se numara si astfel de oameni printre forumisti inainte ca sa apra mister evil ? :roll: ( ma refer la acei oameni care stau in spatele mixerului la concertele de rock si nu numai )

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Feb 20, 2008 7:52 pm 
evil, eu ascult muzica in casa si cant de unul singur la microfon. nici nu stiu ce-i ala 5 cu 55 :roll:

neinvins scrie:
doar cei care chiar se ocupa de asa ceva au cum sa stie ce implica o formatie live.

stai linistit ca stiu cu ce se manaca.

p.s. ai uitat de monitorizare sa le insirui acolo. ce te faci daca 4 indivizi de pe scena vor sa li se auda in monitorul de langa ei, exact instrumentul lor ? :mrgreen: 4 campuri neaparat.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 121 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC + 2