The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Lun Iun 30, 2025 10:04 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Femei la volan= masina distrusa !
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:08 am 
Neconectat
User

Mno...azi am avut si eu o intamplare "fericita".

Ma duc eu lejer, pe o strada cu prioritate printre blocuri si la o intersectie cu un drum fara prioritate ma trezesc lovit lateral stanga puternic de o dacie cu doua cucoane la bord, rezultatul acestei lovituri a fost proiectarea mea intr-o alta masina parcata si avarierea foarte grava a masinii mele. Ma dau eu jos din masina, defapt incerc sa ma dau jos din masina ca nu am mai putut deschide portierea mea caci era mult prea distrusa. Intr-un final cand ma dau jos sa iau la intreabari soferita primesc un raspuns amuzant ...dar care a reusit foarte repede sa imi creasca tensiunea, citez: " Te rog frumos sa ma scuzi ca te-am lovit dar eu nu prea stiu sa conduc si de aia te-am lovit" o intreb eu stupefiat, ce pizda matii cauti la volan?
din nou un raspuns la fel de inteligent ca si primul."Pai e dreptul meu"
Eu am tacut din gura si am asteptat frumos politia dupa care m-am prezentat la sectie si la spital..caci eu am suferit niste rani in urma impactului.

DOAMNELOR si DOMNILOR de cand a conduce este un DREPT? Va spun eu sigur ca a conduce este un privilegiu si nicidecum un drept! In urma intamplarilor chiar mi sa pus rau pata pe soferite desii stiu ca nu toate sunt un dezastru cum e cea de sus...dar stau si ma gandesc ce se intampla daca eu eram smecher si ma duceam pe respectiva strada cu 100-150 ca ...daca ma tine masina si am prioritate dc sa nu ma duc? (asta daca as aplica gandirea celei de sus) si intram in plin in ea ?? Era mai bine asA? Acum eu am ramas sportiv fara masina ...asigurarea este pe Ardaf....stie cineva de ei ceva? cum sta cu despagubirea si care sunt pragurile de despagubire.?

Sa auzim de bine

Domnul pieton Bogdan.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:18 am 
Neconectat
User

Nasoala intamplare domnu. Imi pare rau pentru tine. :cry:

Ca si un fapt divers eu nu am permis de conducere ( deh lenea asta - cunoscatorii stiu cum e cu ea - ) dar am vazut cateva tipe la volan ( adica am stat in dreapta lor ) si cu mana pe inima ca la condus conduceau super bine. Ce-i drept una era un pic mai sarita de pe fix, dar cat timp am stat eu in dreapta ei nici macar idee de accident de niciun fel. Totusi, eu cred ca am fost si sunt norocos si am prins numai exceptiile regulii care spune ca femeile nu au ce cauta la volan.

Referitor la dreptul de a conduce, din punctul meu de vedere este cert ca nu este un drept pt ca nu poti sa dai examen ca sa fie un drept. Un privilegiu este mult mai degraba decat un drept, pt ca trebuie sustinut un examen ( care apropo din punctul meu tot nu este destul de dur - fara 26 de puncte nu ai ce cauta la traseu, dar iarasi o parere personala - ) ca sa-ti poti primi acel privilegiu. :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:19 am 
Bogdi, fratele meu de pe vremea cand habar n-aveam de Paudio..... imi pare foarte rau sa aud asta :cry: :cry:

Lasa, macar esti bine si mai poti rade de aberatiile si tampeniile de pe forumuri 8) . putea sa fie si mai rau. :roll:

ce masina ai avut ? :cry:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:24 am 
Neconectat
User

Eu nu pot sa zic ca am permisul de nush cati ani...cum il are ea din 1999..9 ani ma domne.... Pot sa zic ca am vazut multe pe drum ..si in tara si sunt fel si fel de soferi cu fel si fel de greseli si obiceiuri proaste......dar asta ma dat gata..

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:33 am 
Neconectat
User

Imi pare rau sa aud cele intamplate bogdi, masina era a ta a ta? :roll: Bine macar ca esti tu teafar, masina se repara, ce-i drept si aia costa ceva banuti, mai ales daca zici ca e un asemenea bolid :cry:

Dar am ramas masca de raspunsurile care le-a dat tipa...cum fratii lui banana sa raspunzi asa ceva, dupa ce ca mai esti si vinovata , mai bine tacea din gura...of doamne :evil:

P.S.: Eu dau marti de carnet si sper sa il iau din prima si mai sper sa nu am parte de asemenea "placeri" la volan :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 1:39 am 
Neconectat
User

Da...a mea e masina. Sincer mi se rupe sufletul pt ea...o voi schimba in orice caz. Eu ma bucur ca nu am lovit-o eu din lateral ca nush ce pateau gagicile..
Eu totusi sunt mai robust....110 Kg. si masina la fel...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:04 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

nasol. despagubirea depinde de cati ani are masina ta.

am auzit, nu stiu sigur...ca cica faza cu pragurile e vrajeala care o practica firmele de asigurari.
trebuie sa vezi concret in contractul semnat de cucoana cu ardaful.daca acolo nu se specifica limite, poti sa mergi cu ei in instanta si nu ai cum sa pierzi.

pana la urma ce masina ai?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:05 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

bogdi

ce masina si din ce an?

vezi sa nu intepe cei de la asigurari la valoarea despagubirilor...

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului: Re: Femei la volan= masina distrusa !
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:11 am 
Bogdi16 scrie:
Mno...azi am avut si eu o intamplare "fericita".

Ma duc eu lejer, pe o strada cu prioritate printre blocuri si la o intersectie cu un drum fara prioritate ma trezesc lovit lateral stanga puternic de o dacie cu doua cucoane la bord, rezultatul acestei lovituri a fost proiectarea mea intr-o alta masina parcata si avarierea foarte grava a masinii mele. Ma dau eu jos din masina, defapt incerc sa ma dau jos din masina ca nu am mai putut deschide portierea mea caci era mult prea distrusa. Intr-un final cand ma dau jos sa iau la intreabari soferita primesc un raspuns amuzant ...dar care a reusit foarte repede sa imi creasca tensiunea, citez: " Te rog frumos sa ma scuzi ca te-am lovit dar eu nu prea stiu sa conduc si de aia te-am lovit" o intreb eu stupefiat, ce pizda matii cauti la volan?
din nou un raspuns la fel de inteligent ca si primul."Pai e dreptul meu"
Eu am tacut din gura si am asteptat frumos politia dupa care m-am prezentat la sectie si la spital..caci eu am suferit niste rani in urma impactului.

DOAMNELOR si DOMNILOR de cand a conduce este un DREPT? Va spun eu sigur ca a conduce este un privilegiu si nicidecum un drept! In urma intamplarilor chiar mi sa pus rau pata pe soferite desii stiu ca nu toate sunt un dezastru cum e cea de sus...dar stau si ma gandesc ce se intampla daca eu eram smecher si ma duceam pe respectiva strada cu 100-150 ca ...daca ma tine masina si am prioritate dc sa nu ma duc? (asta daca as aplica gandirea celei de sus) si intram in plin in ea ?? Era mai bine asA? Acum eu am ramas sportiv fara masina ...asigurarea este pe Ardaf....stie cineva de ei ceva? cum sta cu despagubirea si care sunt pragurile de despagubire.?

Sa auzim de bine

Domnul pieton Bogdan.

Nu toate femeile sunt proaste soferite.Doar 99.99 %. :D
Eu lu nevsta-mea iam spart de 2 ori gura si presimt ca o sa io mai spar.Femeile au impresia ca au drepatul sa conduca.Nici barbatii si nici femeile nu au dreptul sa conduca fara sa stie si cum sa conduca.Soferia este o meseria dar observ ca de ceva vreme toti prosti au permis. Raportul este de 10 % soferi si restu ciurucuri.Eu nu am nici maca un singur prieten care sa stie sa conduca .toti is bata si uni chiar au C+E.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:33 am 
Neconectat
User

Bogdan frate... imi pare rau sa aud asta :|
cum au zis si ceilalti forumisti, bine ca esti tu sanatos !!!
cred ca are un A6 Bogdan.. daca nu ma insel.

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:36 am 
Neconectat
User

nexus3 scrie:
bogdi

ce masina si din ce an?

vezi sa nu intepe cei de la asigurari la valoarea despagubirilor...

a6 din 2003.

Pai..numa de astia cu asigurarile lor nu am chef...ca trebuie sa te certi cu ei pana sa ajungi la un numitor comun.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 10:46 am 
Neconectat

e destul de noua...

daca-ti da dauna totala, atunci ai sanse destul de mari sa nu iesi prea sifonat la bani
mai rau era daca era vreo dacie din '87

nu ai CASCO?

daca ai , poti sa-ti faci masina pe CASCO si ei sa-si recupereze pe urma banii de la RCA-ul femeii :wink:

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 12:48 pm 
Neconectat
User

eu conduc de 2 ani ... in 6 zile am 2 ani .... dar in acest timp am fost terorizat prin trafic de femeile la volan
nu stiu sa se asigure
nu stiu sa se incadreze corect pe benzi
nu stiu sa semnalizeze
dorm la volan .... si lista poate continua
am 21 de ani si nu am mers macar o data cu o femeie la volanul unei masini in care sa ma simt in siguranta - panica totala :roll:

dar sa stiti ca nici barbatii "nu e toti" soferi - in adevaratul sens al cuvantului
una e sa fii conducator auto - sa detii permis de conducere (nu carnet cum zic unii :?) si alta e sa fii sofer
am vazut zeci de cretini cu masini scumpe care nici nu stiu sa le parcheze in parcare la mall ..... le ia 10 minute pt o parcare pe care eu unul o fac din prima ...... cu dacia :roll:
"frunzuliţă de susai .... nu le ai şi nu le ai" - era vorba unei profesoare d`ale mele din liceu - care se aplica si aici perfect

bogdi regretele mele fratioare .... da` ce sa-i faci ? asta-i viata
tine-te tare si lupta pt remedierea daunelor
nu te lasa pacalit de hotii de la asigurari care vin cu "praguri" si alea alea de despagubire
ii iei tare ..... ti-o stricat masina .... o vrei ca noua - daca nu va intalniti in tribunal - unde sigur vei castiga
in contractul pe care il inchei cu asiguratorul RCA sunt scrise doar sumele maxime pana la care se poate despagubi ....... nu scrie nimic de praguri si alte cacaturi

nu te panica .... dreptatea e de partea ta :wink:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 12:56 pm 
Neconectat

sorry

sa stii ca nu e chiar asa

exista niste tabele avizate de CSA (comisia nationala a asigurarilor) care indica valoarea masinii in functie de vechime.

recomandarea mea sincera, este , daca ai casco, sa pui dauna pe ei si sa-i lasi sa-si recupereze singuri paguba de la RCA

este perfect legal, si se practica pt ca totul se rezolva mult mai repede.

problema este ca vei figura cu dauna la ei si anul urmator vei avea cota ceva mai mare.

P.S.

cunosc multe smecherii de interior de la asigurari
daca ai vreo nelamurire, sau ti se pare ca se incearca vreo musamalizare, intreaba-ma si am sa incerc sa te lamuresc

Poweraudio Romania
www.poweraudio.ro

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Feb 23, 2008 2:06 pm 
Neconectat
User

Bine ca ai stat intrun audi si ai fost protejat cat de cat. Ma gandesc ca e enervant cand iti vezi masina lovita de o rabla cu 2 proaste la bord. Oricum, nar fi un caz mai fericit nici cand esti lovit de un 5ar e60 cum am avut eu norocul.

Idioata de la volan ar trebui sa faca o pauza de cateva luni bune, poate invata macar sa vorbeasca, daca nu stie sa conduca.
Ce amenda a primit?

Cand eram la liceu am avut o colega cu un logan care ma mai plimba din cand in cand. Sincer sa fiu, imi era ciuda ca eu nu stiam sa conduc asa frumos ca si ea.. mai era si blonda pe deasupra :mrgreen:

Bogdan, cu sanatatea esti ok? trebuie sa faci pauza cu antrenamentele?

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 58 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2