The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iul 06, 2025 6:59 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 7 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Bineeeeeeeeeee?
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 2:39 am 
http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=2975

Merci mult baieit pentru ca sunt lingusitor

nu stiam ca sunt lingusitor si mai mult pana sa zica adiRCF nu stiati nici voi

acuma sunte-ti toti de acord cu el-multumesc mult

asa e firea mea de om prost ca ajut lumea.asa ma invatat mama sa nu fiu cainele gradinarului si daca ceva nu imi trebuie sa dau la altu care poate sa se foloseasca de acel obiect .Sau poate cineva are nevoie de un sfat si daca stiu il ajut.au fost ore intregi pe mess in care am explicat noob-ilor cum sta treaba cu nu stiu eu ce mufa sau amplif-atata cat stiu eu.si in plus cand nu a stiu ceva intreb-cum am itrebat si de crossover si vo durut in ass.

Eu zis sa vorbesca cel care se simte curat .

Eu nu am luat de la nexus.paudio,poweraudio,difuzoare srl nici macar un cent si nu vad de ce as fi lingusitor si mai mult cand a fost cazul m-am luat cu Nexus in gura cand am considerat ca nu are dreptate.

Ce am mai postat aici in ton cu DNA sau Nexus este din respect pentru cea ce fac ei si pentru rabdarea care o au de a raspunde la toti nebunii pe mail mess si forum.Si in plus pentru produse tot respectul.in rest noi sa fim sanatosi.

Este un defect sa respecti pe cineva?Face-ti poll-uri ?Ce credeti voi ca eu am 16 ani ca Vacea?Sau ati inceput sa ma comparati cu vacea?

Gluma e gluma dar de la uni din postul respectiv nu ma asteptam la asa chestie.mai ales de la "prietenul" (pe care l-am primit in casa si chiar am crezut ca mie prieten) adiRCF.

Incep sa ii dau dreptate lui kenwood

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 8:52 am 
Neconectat
User

eu am votat "ne lasi?".

Voi chiar nu aveti ce face. Va merg prea bine sculele? Nu aveti nici o problema?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 9:12 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

e frumos afara, a venit primavara!

lasati computerele si iesiti si voi afara, poate agatati ceva, sau daca nu, macar construiti ceva nou :lol:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 9:54 am 
Neconectat
User

a nu se intelege gresit. eu ii ziceam la Parakiosu cum de permite asa ceva unora ? sa vorbeasca asa cu el. eu nu permit la nimeni, oricat de prieten imi e, sau asa-zis prieten. Adita stie ce repede ma supar, dar asa repede imi si trece.
Parakiosule amice, eu zic sa nu te stresezi atata ca ii face diabet in fasole. :D
serios, nu te stresa atata pt ce zic altii. Daca incerci sa multumesti pe cei din jur , niciodata nu vei putea ! incearca sa te multumesti pe tine, si vei trai "vesnic" :lol:
Adica oricare ce zice, da-le pace, cand is chestii minore, DAR cand iti zice "de mamuca" adica ceva mai grav,atunci trebuie datu-le peste nas :)) Depinde de tine unde ai limitatoarele puse :D

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 10:30 am 
Neconectat
User

sunteti culmea
adi_0206 a fost dezactivat si voi tot nu-l lasati in pace ?
din cauza lui a inceput porcaria asta
si mai exact - parakiosu-le il faceai lingusitor pe adircf pt faza cu "mircea iarta-l pe adi"
daca taceai atunci - nu era nici o problema

din spusele lui mircea - adi_0206 va ramane dezactivat si cu asta basta
motive de cearta nu mai sunt
preturile lui mircea la difuzoare au scazut sub preturile concurentei asa ca profitati si lasati certurile

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 10:38 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

GATA CU CEARTA!
parakiosu2. esti un user respectat pe forum, eu cel putin te respect pentru ceea ce faci, ca vrei sa ajuti pe alti.
adiRCF imi esti prieten, am facut si "comert" si te respect si pe tine.
nu e nimeni lingusitor. ce mama naibi. asta e singura voastra problema? care sa muste mai tare pe alalalt ca isi formuleaza in ceva fel mai aparte posturile? oameni buni. nu e piata. e un forum de PRO audio.
CONTINUTUL conteaza. nu forma postului.
va rog frumos sa incetati. tata va iubeste pe amandoi in mod egal :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 26, 2008 11:17 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

neinvins scrie:
tata va iubeste pe amandoi in mod egal :lol:

:wink:

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Acest subiect este închis, nu puteţi modifica mesaje sau să scrieţi răspunsuri viitoare.  [ 7 mesaje ] 

Ora este UTC + 2