http://www.forumpoweraudio.ro/viewtopic.php?t=2975
Merci mult baieit pentru ca sunt lingusitor
nu stiam ca sunt lingusitor si mai mult pana sa zica adiRCF nu stiati nici voi
acuma sunte-ti toti de acord cu el-multumesc mult
asa e firea mea de om prost ca ajut lumea.asa ma invatat mama sa nu fiu cainele gradinarului si daca ceva nu imi trebuie sa dau la altu care poate sa se foloseasca de acel obiect .Sau poate cineva are nevoie de un sfat si daca stiu il ajut.au fost ore intregi pe mess in care am explicat noob-ilor cum sta treaba cu nu stiu eu ce mufa sau amplif-atata cat stiu eu.si in plus cand nu a stiu ceva intreb-cum am itrebat si de crossover si vo durut in ass.
Eu zis sa vorbesca cel care se simte curat .
Eu nu am luat de la nexus.paudio,poweraudio,difuzoare srl nici macar un cent si nu vad de ce as fi lingusitor si mai mult cand a fost cazul m-am luat cu Nexus in gura cand am considerat ca nu are dreptate.
Ce am mai postat aici in ton cu DNA sau Nexus este din respect pentru cea ce fac ei si pentru rabdarea care o au de a raspunde la toti nebunii pe mail mess si forum.Si in plus pentru produse tot respectul.in rest noi sa fim sanatosi.
Este un defect sa respecti pe cineva?Face-ti poll-uri ?Ce credeti voi ca eu am 16 ani ca Vacea?Sau ati inceput sa ma comparati cu vacea?
Gluma e gluma dar de la uni din postul respectiv nu ma asteptam la asa chestie.mai ales de la "prietenul" (pe care l-am primit in casa si chiar am crezut ca mie prieten) adiRCF.
Incep sa ii dau dreptate lui kenwood