The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iun 06, 2025 11:49 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: salut
MesajScris: Mie Aug 13, 2008 11:43 am 
Neconectat
User

in legatura cu boxele care le-ai facut tu , cele mici, albe cu ws si wnd .. cele impresionant de frumoase, in cutiuta aia ... pe unde ai f3? si cat m-ar costa pe mine incintele fie albe fie negre fie mochetate cu acelasi horn inclus in pachet? :) ? cu conditia sa incapa blue monsterul meu 750 :)

Ultima oară modificat de Sebastian Samarescu pe Joi Aug 14, 2008 1:35 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 13, 2008 9:55 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

F3 cred ca era undeva pe la 60 Hz

se pot face, dar abia din septembire

de luni intru si eu in concediu

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 17, 2009 12:52 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Salutare la toata lumea...
Nexus am si eu o intrebare :?: boxele tale personale care le-ai facut sau gandit tu se pot folosi pe un amplificator EP 2500 de la Behringer :?: M-ar interesa si pe mine o pereche de boxe EXACT ca ale tale sau cu mici modificari in componenta lor.Asta numai la alegerea ta sau a lui DNA.Eu as prefera sa fie negre.Si daca poti sa-mi spui un pret cam cat m-ar costa perechea.Alegerea este a ta sau a lui DNA cu ce vor fi dotate boxele :wink:.
Eventual modul de folosire a amplificatorului: bridge si boxele in paralel.
Va multumesc si astept pareri,sugestii :wink:.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 17, 2009 2:33 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

COCO scrie:
Salutare la toata lumea...
Nexus am si eu o intrebare :?: boxele tale personale care le-ai facut sau gandit tu se pot folosi pe un amplificator EP 2500 de la Behringer :?: M-ar interesa si pe mine o pereche de boxe EXACT ca ale tale sau cu mici modificari in componenta lor.Asta numai la alegerea ta sau a lui DNA.Eu as prefera sa fie negre.Si daca poti sa-mi spui un pret cam cat m-ar costa perechea.Alegerea este a ta sau a lui DNA cu ce vor fi dotate boxele :wink:.
Eventual modul de folosire a amplificatorului: bridge si boxele in paralel.
Va multumesc si astept pareri,sugestii :wink:.

Salut COCO

sincer , nu recomand combinatia 12WS600+WN-D72, ca fullrange.

driverul este mult prea puternic pentru un singur woofer de 12" si iese prea mult in evidenta si cu un L-pad barbar (12dB)

Ca satelit, este extraorinar de brutal, si ai nevoie de 2 subwoofere de 18" bine amplificate pt a tine pasul cu un singur satelit.

o combinatie mai echilibrata ar fi Selenium 12WS600+ P-audio BM-D450II cu ferofluid + HORN PH1919 + filtru cu protectie electronica.

pretul pentru o bucata ar fi de 1800 RON

sincer, la banii astia ai putea sa primesti un fullrange de 15"+1" drv cu performante mai bune in joase, dar ceva mai putin compacte.

Coco, modul Bridge la EP iese din discutie deoarece EP2500 nu este stabil in 2 ohmi.

eu am alta idee,

ce-ar fi sa-ti fac o pereche de FR de 15"+1" de 400W RMS de 4 ohmi cu C15-400B+BM-D450II

astfel ai putea sa tragi mai multa putere din Amplificator

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Feb 17, 2009 5:37 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

In primul rand iti multumesc nexus pentru informatiile pe care mi le-ai oferit :) .Sincer nu stiu ce sa zic :!: De aceea ma gandesc sa te las pe tine sa-mi faci o pereche de boxe bune pentru EP 2500,dar asa cum ai spus si tu sa le facem pe 4 ohmi :wink: .Ca produs final eu as vrea sa iasa ceva bun si bine lucrat.Dar acum ramane la alegerea ta cu ce difuzoare ai sa dotezi boxele :!: .In plus sper sa fac o alegere buna ca pe viitor sa nu imi dau pumni in cap, ca am dat o groaza de bani pe boxe si sa nu fiu multumit de ele :!:
Acum tu nexus daca ai fi in situatia mea si ai avea EP 2500 cu ce fel de boxe l-ai ataca :?: (difuzoare,drivere).Ma refer la faptul ca sa scoatem untul din el si boxele sa sune cat mai bine posibil.
Cu stima si respect COCO.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 50 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2