COCO scrie:
Salutare la toata lumea...
Nexus am si eu o intrebare

boxele tale personale care le-ai facut sau gandit tu se pot folosi pe un amplificator EP 2500 de la Behringer

M-ar interesa si pe mine o pereche de boxe EXACT ca ale tale sau cu mici modificari in componenta lor.Asta numai la alegerea ta sau a lui DNA.Eu as prefera sa fie negre.Si daca poti sa-mi spui un pret cam cat m-ar costa perechea.Alegerea este a ta sau a lui DNA cu ce vor fi dotate boxele

.
Eventual modul de folosire a amplificatorului: bridge si boxele in paralel.
Va multumesc si astept pareri,sugestii

.
Salut COCO
sincer , nu recomand combinatia 12WS600+WN-D72, ca fullrange.
driverul este mult prea puternic pentru un singur woofer de 12" si iese prea mult in evidenta si cu un L-pad barbar (12dB)
Ca satelit, este extraorinar de brutal, si ai nevoie de 2 subwoofere de 18" bine amplificate pt a tine pasul cu un singur satelit.
o combinatie mai echilibrata ar fi Selenium 12WS600+ P-audio BM-D450II cu ferofluid + HORN PH1919 + filtru cu protectie electronica.
pretul pentru o bucata ar fi de 1800 RON
sincer, la banii astia ai putea sa primesti un fullrange de 15"+1" drv cu performante mai bune in joase, dar ceva mai putin compacte.
Coco, modul Bridge la EP iese din discutie deoarece EP2500 nu este stabil in 2 ohmi.
eu am alta idee,
ce-ar fi sa-ti fac o pereche de FR de 15"+1" de 400W RMS de 4 ohmi cu C15-400B+BM-D450II
astfel ai putea sa tragi mai multa putere din Amplificator