The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 4:10 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Echipament bun, dar sunet prost !
MesajScris: Sâm Aug 16, 2008 12:37 pm 
Neconectat
User

Dupa cum zice si titlul topicului.... :roll:
Ieri am fost la un festival numit: "fiii satului saschis 2008" asta e undeva in jud mures langa sighisoara, in fine.. m0am dus special pentru desperado offtopic fratele la colegul meu de clasa canta in trupa aceea. Ne-am pus la masa am baut o leaca si eu m-am indreptat la scena care era la vreo 300 m, cand am ajuns acolo canta o trupa gen aktiv, dar credeti-ma ca sunetul se auzea prost; distorsionau boxele mai ales mediile, inaltele pana aci totul ok m-am dus la rack sa vad de ce...? cand dar ce sa fie oare erau doua ampuri functionabile unu pe bass si unu pe medii inalte din 4 in total (statii) volumele erau la maximum la amandoua; in plus la fiecare bataie pe bass si nu numai chiar si pe voce se aprindeau ledurile "STOP" ale amandurora ba chiar erau portiuni de vreo cateva sec cand erau mai tot timpul ON. La mixer semnalul nici macar nu ajungea pe zona "stand by'; statea pe verde; dar ce folos daca ampurile erau in peak :roll: o sa postez acum niste poza si va rog sa ma scuzati de neclaritatea acestora deoarece lentila telefonului era prafuita. :oops:
Majoritatea erau RCF il las pe adi sa va spuna mai multe despre ele deoarece e de domeniul lui :D
Cred ca o sa revin mai tarziu cu pozele deoarece "teava" mea este complet infundata, sper sa isi dea drumul; imi cer scuze pentru incomoditate :oops:
Se pare ca paginile de uplodat nu mai functioneaza :oops:
Imagine
Se pare ca si-a dat drumul webul de uplodat( imi cer scuze lui adircf si celorlalti pentur intarziere :oops:
astea sunt boxe active :)
Imagine
urmariti va rog sa vedeti ce cabluri au; de toata coma :lol:
Imagine

Imagine
ampu de topuri
Imagine
powerul de bassi
Imagine
asta da treaba :D
Imagine
asta nu stiu ce este dar oricum nu era in functiune
Imagine
din nou cablulatura de sipca
Imagine
up
Imagine
aici se vede cel mai bince cred; era cablu de 220 taiata camasa si...
Imagine
unnul din topuri
Imagine
asta era partea dreapta inpreuna cu rackul cred ca erau 3 ampuri ce functionau din 5
Imagine
si un mic filmulet cu unul dintre ampuri sa va dati seama.., calitatea sunetului la telefon este naspa asa ca sa nu va lasati influentati; nici chiar asa de rau :) DAR nici chiar asa de rosu :oops: :cry: :evil:
http://tinypic.com/player.php?v=23odw7&s=4
Adi te rog sa dai detalii despre RCF-uri if you are so kind :wink:

MUltumesc, Adi(visaton)

Ultima oară modificat de visaton pe Dum Aug 17, 2008 12:57 pm, modificat de 3 ori în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Sâm Aug 16, 2008 7:48 pm 
Pune o poza si cu basii.

Boxele is cum a avut iuon.

Ultima oară modificat de user eliminat pe Dum Aug 17, 2008 3:31 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 17, 2008 1:39 pm 
Neconectat
User

postul este complet ! :lol: in sfarsit :roll:

Sus

Subiectul mesajului: Re: Echipament bun, dar sunet prost !
MesajScris: Dum Aug 17, 2008 3:32 pm 
visaton scrie:
Adi te rog sa dai detalii despre RCF-uri

http://www.rcf.it/vediMacro.phtml/sLang ... roduct.htm

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 17, 2008 4:13 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

asta intra in categoria... degeaba ai bani daca esti prost :)

***Stefanev***

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Aug 17, 2008 7:35 pm 
Neconectat
User

O mare , mare bataie de joc :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 18, 2008 1:23 am 
trebuie sa fii un mare TAMPIT sa iti folosesti in halul ala sculele

Eu la oamenii astia le`as rupe gatul si dupa i`as lelega la 220V direct

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Aug 18, 2008 10:25 pm 
Neconectat
User

Citat:

CHiar e nevoie de astfel de comentarii?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 8:02 am 
Bogdi16 scrie:
CHiar e nevoie de astfel de comentarii?

Vre`o problema ?

De ce te bagi in seama ? erai tu cu sonorizarea acolo ? sau si tu iti folosesti sculele la fel ca aia ?? care`i treaba ta cu ce am zis ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 10:56 am 
Neconectat
User

Intr-un fel ii dau dreptate lui Dr4g0n deoarece sunt chiar nesimtiti cate unii; dar nu ai ce sa le faci asta este modul lor de viata, asaca trebuie sa ii lasi in pace, dar nu cred ca ar trebuie schinjuiti la propriu; pana la urma urmei sunt si ei oameni, cahir daca nu cu atata brain ca altii dar... Si eu am avut mai multe incidente cu astfel de nesimtiti(aia chiar au fost de a devaratelea asa ) si crede-ma ca daca aveam un awp sau un desert eagle pe loc le retezam vreun picior, dar dupa ce a trecut o ora mi-a parut rau de ce am gandit asa. Deci va rog nu va mai certati deoarece nu are rost :roll: macar noi astia de pe forum sa fim veseli :lol: :D
Multumesc si imi cer scuze ca am intervenit, dar nu sunt adeptul fighturilor :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 1:39 pm 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
trebuie sa fii un mare TAMPIT sa iti folosesti in halul ala sculele

Daca neuronii tai sunt prea puturos sau prea putini, pt e genera un alt gen de comentarii...mai de bun gust...care sa nu denote prostia din capu tau...nu m-ar fii deranjat nimic.

Citat:
Vre`o problema ?

Da...TU

Citat:
De ce te bagi in seama ?

M-am nascut pentru asa ceva!

Citat:
erai tu cu sonorizarea acolo ? sau si tu iti folosesti sculele la fel ca aia ??

Daca eram eu in aceasta situatie...si ziceai asa ceva despre mine...iti aranjam un pic guleru.

Citat:
care`i treaba ta cu ce am zis ?

Citeste inca o data ce am scris sus.

Hai noroc.

Bogdan

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 8:35 pm 
La comentarii stupide si comparatii de tot rahatul NU O SA TE INTREC NICIODATA , asta e rolul tau in viata , sa cometezi aiurea peste tot si total pe langa subiect , mai exact te bagi ca musca in kkt

La fazele cu aranjatul gulerului trebuie sa te mai nasti odata sa fii in stare de asa ceva , defapt mai trebuie sa mergi pe la sala sa slabesti putin , sa faci niste condtie fizica , antrenamente grele sa ajungi la nivelul de a face pe smecherul in fata mea

Cu asta am terminat discutia cu tine , nu are rost sa ma cert cu un om = cu Zero, care pt asta intra pe forum

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 8:49 pm 
Neconectat
User

iara cearta pe forum , on topic chiar omu si-a batut joc de aparatura a facut o balmuseala acolo cu boxe de la rcf , cutii de la . cu difuzoare banuiesc . . parerea mea este ca nici nu avea cum sa se auda calumea. a facut ce putea sa faca si un incepator sa puna 20 de boxe si sa le dea la max .PACAT DE APARATURAA

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 19, 2008 11:03 pm 
Neconectat
User

Din punctul meu de vedere o singura concluzie se poatre trage: Datorita acestor oameni, sunt unii care arunca cu noroi in diverse marci audio si spun ca suna prost si ca nu merita delco banii, ca nu sutn efieicnte etc. :roll:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Aug 20, 2008 12:19 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
La comentarii stupide si comparatii de tot rahatul NU O SA TE INTREC NICIODATA , asta e rolul tau in viata , sa cometezi aiurea peste tot si total pe langa subiect , mai exact te bagi ca musca in kkt

La fazele cu aranjatul gulerului trebuie sa te mai nasti odata sa fii in stare de asa ceva , defapt mai trebuie sa mergi pe la sala sa slabesti putin , sa faci niste condtie fizica , antrenamente grele sa ajungi la nivelul de a face pe smecherul in fata mea

Cu asta am terminat discutia cu tine , nu are rost sa ma cert cu un om = cu Zero, care pt asta intra pe forum

Recunosti ca te-a deranjat ce am spus?..pentru ca am dreptate cand spun ca esti un copil handicapat care face comentarii "periculoase" gen : l-as baga in priza, l-as sfarteca, as trece cu masina peste el....etc etc...Pe mine asta ma deranjeaza...Cand te mai vad pe forumul de la . ce scrii..ma doare capu.

PS: ai PM

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 53 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următorul

Ora este UTC + 2