The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 18, 2025 12:08 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:53 am 
Neconectat
User

La chestia cu driverul totul depind de calitatea lui si de filtru. Aici cred ca esti de acord cu mine. De ex un WNd72 poti sa-l faci dintr-un filtru prost sa sune ca o ceapa si acolo nu e vina driverului.

Nu a spus nimeni ca ar fi usor in live, am vazut la un moment dat cativa ingineri de sunet al unor tipi de renume ( Chis Norman ) care au reusit abea dupa primele 2 piese sa faca sistemul sa sune calumea si chiar cand au auns la mixer si-a pus la propriu mainile in cap si a inceput sa injure pe engelza :lol:

Vroiam doar sa punctez faptul ca si in live ( ceea ce te ocupi tu ) pe langa ceea ce ai enumerat ai nevoie si de calitate.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:53 am 
ICEMAN scrie:
PAI DE ACEEA DACA FACI LIVE IEI REZERVA DE PUTERE... DAR TU ESTI PRO SI NU AI NEVOIE.... :wink:

Hai sa iti mai zic ceva , la ora 16:00 faci probele si e totul OK , ai 220V pe faza de la electrica ! la ora 21 cand incepe concertul toata lumea e acasa si consuma , iti scade tensiunea si nu mai faci nici o ciorba acolo , te descurci cum poti .....
Daca ai generatorul tau diesel atunci nu mai ai ce comenta de probleme legate de tensiune ! dar cand mergi pe curent de la Electrica e nasoala treaba !

P.S nu e nevoie sa TIPI ( scrii cu caps lock)

Radu scrie:
La chestia cu driverul totul depind de calitatea lui si de filtru. Aici cred ca esti de acord cu mine. De ex un WNd72 poti sa-l faci dintr-un filtru prost sa sune ca o ceapa si acolo nu e vina driverului.

Nu a spus nimeni ca ar fi usor in live, am vazut la un moment dat cativa ingineri de sunet al unor tipi de renume ( Chis Norman ) care au reusit abea dupa primele 2 piese sa faca sistemul sa sune calumea si chiar cand au auns la mixer si-a pus la propriu mainile in cap si a inceput sa injure pe engelza :lol:

Vroiam doar sa punctez faptul ca si in live ( ceea ce te ocupi tu ) pe langa ceea ce ai enumerat ai nevoie si de calitate.

De acord cu tine la partea cu driverul , dar sincer nu cred ca e vre`un utilizator atata de inconstient sa dea atatia bani pe un driver si sa ii faca filtru dintr`un cond electrolitic nepolarizat (de ex) :lol: :lol:

In live de multe ori iti vine sa iti smulgi parul din cap si sa pleci de la eveniment fara te uiti in urma :D

Daca e sa te respecti cu adevarat iti faci sistem capabil si mergi cu el la -10 Db ... pt ca altul e raspunsul in frecventa la nivelul ala si altul e power compresion`ul la nivelul ala + ai destul headroom

Ultima oară modificat de Dr4g0n pe Mar Noi 18, 2008 2:02 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:54 am 
Neconectat
User

vorbeam intr-o buna zi cu un forumist pe mess si zicea ca isi doreste de la forum sa mai apara un personaj care sa mai agite apele (se facea aluzie la un anume X).. uite ca a reinnascut altul :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 7:19 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Daca erau asa bune si calitative de la inceput , de ce s`au mai agitat inginerii de la P.Audio sa faca difuri si drivere superioare hp`ului si pht`ului ??? raspunde`mi la intrebarea asta !

Itzi raspund la intrebare cu cea mai mare placere , nu vreau sa ma cert nici cu tine , adica sa ma contrazic , nici cu alte persoane , sunt un user care are cunostinte medii despre ceea ce inseamna PROfesional audio.

La intreabarea ta :

1. Ca orice firma doreste cresterea in performanta a produselor
2. Ca orice firma doreste crearea la cat mai multe produse diferite

Dupa cum arata si P.Audio Factory

http://www.youtube.com/watch?v=XCa-E3c7Acw

aceasta firma P.audio se pare ca a ajuns in ultimii ani la o dezvoltare foarte buna si produse de calitate , se pare ca dupa graficul lor in 2008 au ajuns la un nivel superior , ma bucur pentru ei si cred ca toata lumea se bucura , pentru ca, cu ajutorul acestei firme ne castigam existenta.

Si nu pot zice ca nu iti dau dreptate la puterea difuzoarelor , una e sa ai hp15w si una e sa ai c-300 mb , una e sa ai subwoofer hp-18w si una e sa ai sd-18 , diferenta e de la cer la pamant.

Oricum noi trebuie sa il intelegem pe Iceman pentru gestul lui , el doar mi-a dat un sfat , nu a spus nimic de putere si de alte lucruri , doar a postat cateva poze sa ne arate ca poate face fata cu hp-15 la diverse evenimente in sali destul de mari si sa ii demonstreze userului acela care zicea ca... e din Giurgiu si a colindat toate restaurantele si ca eu nu aveam cum sa fac fata doar cu 2 boxe.

Intentia omului e buna , nu trebuie sa va luati de el ca el iubeste hp-urile si ii place cum suna. Dupa cum am spus si eu am inceput tot cu hp15w , si intradevar sunt niste difuzoare low cost , dar iti faci treaba foarte bine cu ele la evenimente micute.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 8:52 am 
ICEMAN scrie:
in X1 suna rau de tot... nu are nici un farmec...

mai bine faci incinta inchisa... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

suna naspa... dar pt asta tre sa te iei in gura si cu baietii de pe speakers plans... crezi ca daca ai un avatar dur esti si tu dur?... te iei in gura cu mine apoi spui ca tu ai asc un bas reflex...

pai fa un X1 si ai sa te convingi singur ca cu 50W cu SD18 in el o sa dai pe spate 10BR-uri

Iceman nu m-am luat de tine, doar ti-am zis ca eu am observat o diferenta foarte mare intre cele doua amplificatoare, nu sunt dur si stiu ca te-ai enervat ca ai vazut ca au inceput sa se ia userii forumului de tine si de sculele tale .
Nu am nimic cu tine , doar vroiam sa iti spun ca desi incinta era alta diferenta era prea mare. Nu-mi spune ca x1 suna identic pe orice amplificator fie pe lampi fie pe integrate etc. Ai apucat sa testezi x1 pe un amplificator profesional sa vezi de curiozitate cum se aude ?

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 10:02 am 
Neconectat
User

Mai Iceman, ne lasi?

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 15, 2009 9:01 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului: bdf
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 12:45 pm 
hp power rules pt astia low pro...
si eu cu dotarea mea sunt la un nivel mediu..mai ales pe amplificare
dar nu cred ca la o petrecere de 120 pers faci fata si faci si calitate cu hp 15 s sau w si pht 408 sau altceva....
oricum treaba e ca daca nu investesti in scule de calitate am fi ramas in anii 60 cu tehnica.. si banii incasati ar fi pe masura

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:12 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Sharky scrie:
Mai Iceman, ne lasi?
Fa tu 2 hornuri si apoi pune langa x1-le.
Nu dai pe spate 10BR-uri, fii serios.

Asculta tu cum suna un wnd72 si apoi spune ca nu are inalte.
Nu stiu ce insisti asa mult cu inaltele peste 10k cand la hp15 si pht ai niste medii de toata jena, iar media e mai importanta decat sasaiturile de la 12k in sus. Tu crezi ca seriile mai scumpe au doar spl mare si atat?

Cand va entuziasmati asa mult cu hp15 si pht incepe sa ma doara capul.
Sunt ok pentru gama lor de pret, dar cam atat. Monitoare si boxe ultraperformante din ele..mda, pt manele :lol:

sunteti cei mai buni... va las.

stau si ma gandesc ca... multi s-au bagat aici aiurea...
problema era ca acel baiat facea fatza la 80 de persoane cu ce avea, in acea locatie, si la evenimentul care era de sonorizat...

ati inceput sa aberati de live si mai stiu eu ce....

sunt de acord...
dar nu la acea sonorizare de la care s-a inceput aceasta panarama...
nu cu hornuri...
nu cu x1...
si care ai mai venit cu x1 in acest topic... nu stiu ce ai mai avut...

e bine ca voi sunteti buni si veniti cu sculele cu tiru pt un majorat sau o nunta... eu prefer sa merg cu masina mea... nu cu hornuri, nu cu x1, sau mai stiu eu ce linearray... pt o nunta...

cand o sa se compare evenimentu de sonorizat atunci ne comparam care cu ce sonorizeaza...
oricum pt fiecare nu exista un sistem mai bun ca al lui...

sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti inca niste copii...

ma uitam pe afara ca sunt playere denon, reloop, stanton, etc..... la noi in club daca nu e pe masa pioneer e naspa....
multi sunt inca cu brandu in cap.... parca iti sensibilizeaza urechea numai cand auzi un nume.....

asta e .... romanica...

daca v-asi baga pe toti la mine in curte legati la ochi fara sa stiti unde sunteti si facem un party toata noaptea... va garantez eu ca nu ati sti ca alea sunt sculele lu iceman sau... ca acolo sunt naspeuri cu le ziceti voi si cu bergembier... :wink:

asta sa nu imi amintesc ca de curand daca nu cumva unii inca.... eu foloseam difuzoare pro si unii dintre voi .... :roll: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 1:57 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Citat:
De acord cu tine la partea cu driverul , dar sincer nu cred ca e vre`un utilizator atata de inconstient sa dea atatia bani pe un driver si sa ii faca filtru dintr`un cond electrolitic nepolarizat (de ex) Laughing Laughing

ai fi surpins.

cunosc o linie de concert care functioneaza in modul asta, nu dau nume , pt ca nu are nici un rost.

de mentionat ca ultima data aveau 8 sat de 2x15"+2" drv si vreo 8 basi de 2x18, deci nu e vb de ceva micut.

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 2:26 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:
cand o sa se compare evenimentu de sonorizat atunci ne comparam care cu ce sonorizeaza...
oricum pt fiecare nu exista un sistem mai bun ca al lui...

scuza-ma dar inseamna ca acel om e dus.. dupa cum vezi toti de aici tind spre mai mult, sa evolueze (sa se adapteze mai bine zis). tu vii si reinventezi evolutia: ramanem cu ce avem ca e bine si asa.
ICEMAN scrie:
sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti inca niste copii

Copii, adulti, adolescenti.. ce conteaza? trateaza omu cu mai mult respect pt. ca nu te-a luat nimeni cu cum faci tu ca un om fara educatie:
ICEMAN scrie:
baiiii jmechere.... ce ai sonorizat bai jmechere?... bai jmechere
[...]
ia prezinta bre... ce ai?
[...]
mai baietica daca ii dai doar cu 2" pe inalte e bine de tot...

ICEMAN scrie:
pe romaneste mie mi se....
acum am treaba mea si nu ma intereseaza parerea nicispaceunuia dintre voi...

Atunci de ce te mai agiti? :roll:

ICEMAN scrie:
daca v-asi baga pe toti la mine in curte legati la ochi fara sa stiti unde sunteti si facem un party toata noaptea... va garantez eu ca nu ati sti ca alea sunt sculele lu iceman sau... ca acolo sunt naspeuri cu le ziceti voi si cu bergembier... :wink:

Daca ii bagi pe oamenii pe care ii sonorizezi la nunti etc.. da, daca bagi oameni care au ascultat diferite combinatii de difuzoare ii f. probabil sa-ti recunoasca chiar ce modele ai :lol:

ICEMAN scrie:
asta sa nu imi amintesc ca de curand daca nu cumva unii inca.... eu foloseam difuzoare pro si unii dintre voi .... :roll: :lol:

Si vecinu avea trabant cand tata era cu Dacia. Acuma tata are Golf si vecinu tot cu trabantu ca deh.. el ii mecanic si stie masina aia din toate incheieturile plus ca nu-i trebuie benzina :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 2:38 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

no acum daca imi dai un motiv serios sa imi iau 2xsd18 plus c12 pe sateliti cu ce drivere vrei tu.... doar ca sa sonorizez o nunta pana in 150 de persoane... poate imi iau...

oricum sa ti cont ca eu nu folosesc winamp-ul ca sa dau muzica si placa de sunet onboard... cum am vazut ca fac multi pe aici... dar deh... au amplificatoare si boxe de mii de para....

tot nu ati inteles esentza...

oricum suntem la bodega acum ce mai conteaza.... :)))))

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 2:48 pm 
Neconectat
User

Tare mi-i frica de haspeuri in curte...alea nu au bas deloc in aer liber...la 2-3 m flutura pantalonii pe tine..mai departe..s-a dus tot sunetul...Si voebsc din auzite si experimentate. :twisted:
Asa ca daca ma duci la tine in curte, legat la ochi, si dau drumu la HP ti-l recunosc fi fara frica.
Pune tu mana pe un WN si poate te mai razgandesti. :roll: Sa vezi ce inseamna evolutia de la semipro la pro :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 2:57 pm 
Neconectat
User

ICEMAN scrie:

Si crezi ca le-am lauda? sau cum? Crezi ca daca suna prost nu ne dam seama?

Ultima oară modificat de Sharky pe Mie Apr 15, 2009 9:01 am, modificat 1 dată în total.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 3:11 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

no acum... eu nu le-am ridicat in slavi...

am afirmat ca se face treaba...

toata lumea care a apostat pe urma a avut impresia ca le laud...

nu am afirmat ca nu exista ceva mai bun...

am plecat de la un exemplu pt care eu am afirmat ca omu face fatza acolo...
poate face fata mai bine... no ofence... dar cu ce are nu cred ca este atat de rau incat sa stea acasa... si de la asta s-a ajuns ca eu urc hp in slavi...
gresit...

oricum acum daca le am si fac treaba cu ele... nu cred ca o sa le schimb acum de dragul tau...

am pus si eu urechea pe multe... in curtea mea era ideea ca nu se compara cu chinezariile... nu ca sunt mai bune ca wn... e clar ca nu sunt si nu am afirmat asta....
da pht este slab... eu folosesc apt in general... am doar 2pht care am ramas cu ele... nu le vrei sa fac si eu bani de altele mai bune? :) glumesc

eu sunt multumit de ce am si ce fac cu ele... si se poate face treaba cu ele... si nu am comparat cu nimik... si nici nu am afirmat ca x e mai bun sau nu...

aici toata lumea s-a luat de mine si nu de faptu ca se putea sonoriza in conditiile date la inceputul topicului care e la echipamente in actiune...

daca aveti de gand sa bateti campii in continuare... nu aveti decat... eu m-am saturat...
bafta

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Noi 18, 2008 3:25 pm 
Neconectat
Admin
Admin

Radu scrie:
Unde-i Administratia sa faca curat atunci cand ai nevoie de ea ?
Unora li se sterg offtopicurile, altora nu... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Pai daca sunteti pe zona fara off topic, ce sa facem ?
Unu vinde ( sau vrea sa cumpere un porc ori doneaza, dracu stie ) iar eu pana aici tot nu m-am prins despre ce se discuta :lol: .

Oricum, din partea mea, daca vrei, poti face tu curatenie ( sa te injure lumea pe tine, nu pe mine :roll: ).

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2