The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Vin Iul 04, 2025 9:24 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 11:56 am 
Neconectat
User

Cu siguranta nu te stiu nici de pe la sonorizari pentru ca nu fac asa ceva.
Am specificat faptul ca nu te stiu... ca sa nu asocieze "sunetul de canal" de care vorbeam cu sitemul tau :)

In general mai fac cate o boxa, ba o amplificare activa pentru diverse clubulete. Nu prea am treaba cu sonorizarile si nici la concerte nu prea merg pentru ca nu ma incanta foarte tare genurile muzicale auzite...
Cand e vorba sa vina metallica, sepultura, obituary, etc prin Romania este alta treaba :)

Mi-as da o mana sa vad cel putin coco dat jos.De fapt un picior ca mainile imi trebuiesc sa mai zdrangan la chitara :)
De vre-o 2-3 ani chiar nu am mai fost pe la sonorizarile lor dar nu mi-au placut niciodata. Ba le picau din basi, ba se intampla cate ceva daca stateai la un eveniment cap-coada.
Habar nu am ce scule au dar de fiecare data au sunat jalnic. Nu cunosc motivele dar cert este ca sunt cu nasul pe sus tare rau.

Adevarul este ca-i foarte greu sa te bagi peste ei pentru ca prostimea s-a obisnuit: COCO? Pe astia-i luam! Cred ca a devenit un reflex pentru ei sa-i aleaga.
De Academic nu pot sa spun nimic pentru ca sincer sa fiu nu tin minte sa-i fi auzit la vre-un eveniment. Poate ca se baga pe la zilele brasovului si pe la berar... Chiar nu imi amintesc sa-i fi auzit. Dar la berar nu am avut nicio sansa... ma interesa prea mult butoiul de bere :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 12:15 pm 
coco face "Sonorizari" de prin anii 90 ..... daca nu se lasa el , e foarte greu de dat jos :lol: Academic sunt aparuti dupa ani 2000.. cred ca 2004 mai exact.... deci si ei prind mai putin decat Coco :lol:

I`a zii pe unde umblii (bar`uri/bodegi) si o porecla ceva si imediat iti zic daca te stiu sau nu :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 12:27 pm 
Neconectat
User

coco da... sunt de foarte mult timp.

Pai porecla... Metallman :) Asta o am de 10 ani, de cand am inceput sa folosesc prima data mirc-ul si ststeam pe canalul #rockmania (doamne ce vremuri :) ). Majoritatea imi spun "Metale" :))
Bodegi... inainte mergeam pe sitei la barul ala de rockeri si prin britania, pe republicii... Dar s-a spart gasca de mult. Mai mergeam prin livada pana acum aprox. un an... dar si de acolo s-a spart totul. Oamenii au inceput sa munceasca si/sau sa se duca pe la casele lor.
Am fost chitaristul solo in thy shadows pana acum 4 ani... o trupa de hapciupalitici unde fiecare canta in ritmul alcoolului iar eu ma uitam la procesrul de efecte cu un ochi ca sa disting ce nr. apare pe display... :))
Daca asculti thrash, black, death... poate ca ai fost pe la concertele de la rectorat.

Pe altundeva chiar nu cred ca am mai umblat decat ocazional, nu ca si loc frecventat periodic :)

A... sunt prieten bun cu Adi de la Mix Events daca-i stii di intamplare. Fac sonorizari nunti, banchete si chestii d-astea.
Sunt prieten bun si cu Floris de la Radio Brasov. Mai facea cate o emisiune si pe SuperFM sambata :lol: Asta daca frecventezi pe acolo...

Alte repere chiar nu cred ca mai am :) In ultimul timp abea am mai iesit prin oras ca ma omoara munca de programator... abea mai am viata sociala.Sunt omul pesterilor :)

Am o mica intrebare: ai tinut anul trecut dupa luna iunie vre-un chef asa mai "monstru" prin racadau de ziua vre-unui prieten in aer liber? Eu nu stau in racadau, ci in centru... pe agriselor, langa teatrul dramatic dar posibil sa avem o prietena comuna care a fost impresionata rau de sistemul ala audio :) Poate-poate tu ai fost :)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 2:52 pm 
Neconectat
User

Măi băieţi eu nu ştiu ce n/haşpeuri aţi avut/auzit voi dar al meu crapă termopane. :shock: :shock: Imagine
Nu e de glumă, pe bune: geamul ăla nu era crăpat până să vină n/haşpeu. Mă tot întreb de ce merge aşa bine. O fi că l-am luat de la . şi nu e varianta aia OEM cu parametrii schimbaţi? Imagine

Imagine
Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 3:02 pm 
Neconectat
User

Cine stie ce frecventa de rezontanta s-a creat la tine in camera si a cauzat craparea acelui geam. Plus ca este posibil ca deja acel geam sa fi fost deja putin ciobit si sa fi fost mult mai sensibil.Undeva la marginea de prindere.
Daca nu ma insel, pe undeva pe la 22.000Hz si ceva se sparge sticla... dar asta nu inseamna ca frecventa a fost scoasa direct din pht sau driver + ca trebuie o anumita intensitate pentru a se intampla lucrul asta.

Cea mai plauzibila varianta ar fi cea in care era putin ciobit de la taiere geamul pe cant si de la vibratii sa se fi dus crapatura. Cam greu varianta cu frecventa :)

Ai fi uimit sa vezi ce crapaturi lungi pana in tavan am eu pe pereti in camera mea si culmea... am doar un subwoofer auto Pioneer TS-W305C pe care ascult de ceva vreme muzica (ma rog, pe langa sateliti).
Dar la fel ca la tine... din cauza frecventei de rezonanta a camerei s-au fisurat. Poate ca este fisurat numai glet-ul dat la zugraveala, nu am idee.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 3:53 pm 
Neconectat
User

A trantit cineva geamul si a indoit rama si a fortat sticla.
Eu am reusit sa crap un termopan f usor. Era prins sus si nu am stiut. Am tras usor de el cat tragi sa il deschizi in mod normal si a crapat.

Ai vazut tu cand i-ai dat in gura la hp ca a crapat?

Mai tii minte subul lui nooby, cand a tinut adi chef pe culoar in camin? SPL-ul era mult mai mare si geamului nici ca ii pasa.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 4:06 pm 
Neconectat
User

În loc să mă susţii.. Că tot aş vrea să fac un upgrade la 18” L-aş fi dat mai repede :D Chiar nu ştiu de ce a crăpat, mai ales pe lăţime de aproape un metru. Cel mai probabil de la obiceiul prost al unui coleg de a trânti geamul din stânga. Nimica nu crapa din senin, mai ales de la bass. Probabil a crapat puţin, apoi mai mult.. nu ştiu.

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 4:21 pm 
Ce amplif folosesti?Doar de la subwoofer nu se crapa veci amin :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 5:50 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Poate ai aruncat cu HP -ul in geam :D .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 7:06 pm 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

testat 4x18" la mine in casa pe DT6800 = aprox 1.1Kw / difuzor

am termopane de peste 1 metru patrat bucata vreo 3

sunt inca aici , si eu si termopanele

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 7:09 pm 
Neconectat
User

O sa ajungeti sa ziceti de mine ca eu eram ala care crede ca termopanele crapa de la hp.. nu :lol: :lol: glumeam :lol: :lol:

oricum varul (sau nisipul) din pervaz chiar pica 8)

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Ian 12, 2009 11:55 pm 
Metallman scrie:
coco da... sunt de foarte mult timp.

Pai porecla... Metallman :) Asta o am de 10 ani, de cand am inceput sa folosesc prima data mirc-ul si ststeam pe canalul #rockmania (doamne ce vremuri :) ). Majoritatea imi spun "Metale" :))
Bodegi... inainte mergeam pe sitei la barul ala de rockeri si prin britania, pe republicii... Dar s-a spart gasca de mult. Mai mergeam prin livada pana acum aprox. un an... dar si de acolo s-a spart totul. Oamenii au inceput sa munceasca si/sau sa se duca pe la casele lor.
Am fost chitaristul solo in thy shadows pana acum 4 ani... o trupa de hapciupalitici unde fiecare canta in ritmul alcoolului iar eu ma uitam la procesrul de efecte cu un ochi ca sa disting ce nr. apare pe display... :))
Daca asculti thrash, black, death... poate ca ai fost pe la concertele de la rectorat.

Pe altundeva chiar nu cred ca am mai umblat decat ocazional, nu ca si loc frecventat periodic :)

A... sunt prieten bun cu Adi de la Mix Events daca-i stii di intamplare. Fac sonorizari nunti, banchete si chestii d-astea.
Sunt prieten bun si cu Floris de la Radio Brasov. Mai facea cate o emisiune si pe SuperFM sambata :lol: Asta daca frecventezi pe acolo...

Alte repere chiar nu cred ca mai am :) In ultimul timp abea am mai iesit prin oras ca ma omoara munca de programator... abea mai am viata sociala.Sunt omul pesterilor :)

Am o mica intrebare: ai tinut anul trecut dupa luna iunie vre-un chef asa mai "monstru" prin racadau de ziua vre-unui prieten in aer liber? Eu nu stau in racadau, ci in centru... pe agriselor, langa teatrul dramatic dar posibil sa avem o prietena comuna care a fost impresionata rau de sistemul ala audio :) Poate-poate tu ai fost :)

Prin Britania si Iordan( parca asa ii zice la ala de pe sitei) umblam si eu acu 2-3 ani .... Acu nu mai am cu cine si nici timp de asa ceva . Pe la rockereli prin rectorat am mai fost dar si asta ultima data acu 2 ani cred .... Vremuri cand roackerii erau multi si uniti prin Bv , nu ca acuma numa copchii Imho roacker wannabe dastia :lol: ...... Veteranii tot prin Britania,Sitei, Ego, Suburban , umbla :lol: :lol:
Cu Zuper EFEM n`am nici o treaba, tangenta , chiar as da o bomba nucleara care sa ii afecteze numa pe aia care asculta postul ala de radio (chiar daca am ceva "prieteni" care is fani zuper efem) :D :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Prin racadau am fost la mai multe evenimente , ce imi aduc aminte acuma e ca am fost odata la Iepure ( sau cum draq ii zice) acolo unde intoarce ursu cu frana de mana si unde nici vantul nu bate :)) :lol: :lol:

Concluzia , sigur prin Britania ne`am vazut , poate am si baut o bere , doua (zeci) ...... Eu sunt de vreo 2m si destul de "bine legat" sa zic asa si bineinteles pletos :lol: "Cariera" mea muzicala(chitara/bass) prefer sa nu vb despre ea , ca orice proiect incercat pe aici(BV) se duce draq, asta e n`ai cu cine , niste tarani.... :lol: Asa ca m`am apucat de sonorizari .....

The END

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 13, 2009 9:52 am 
Neconectat
User

Dr4g0n scrie:
Prin Britania si Iordan( parca asa ii zice la ala de pe sitei) umblam si eu acu 2-3 ani .... Acu nu mai am cu cine si nici timp de asa ceva . Pe la rockereli prin rectorat am mai fost dar si asta ultima data acu 2 ani cred .... Vremuri cand roackerii erau multi si uniti prin Bv , nu ca acuma numa copchii Imho roacker wannabe dastia :lol: ...... Veteranii tot prin Britania,Sitei, Ego, Suburban , umbla :lol: :lol:
Cu Zuper EFEM n`am nici o treaba, tangenta , chiar as da o bomba nucleara care sa ii afecteze numa pe aia care asculta postul ala de radio (chiar daca am ceva "prieteni" care is fani zuper efem) :D :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Prin racadau am fost la mai multe evenimente , ce imi aduc aminte acuma e ca am fost odata la Iepure ( sau cum draq ii zice) acolo unde intoarce ursu cu frana de mana si unde nici vantul nu bate :)) :lol: :lol:

Concluzia , sigur prin Britania ne`am vazut , poate am si baut o bere , doua (zeci) ...... Eu sunt de vreo 2m si destul de "bine legat" sa zic asa si bineinteles pletos :lol: "Cariera" mea muzicala(chitara/bass) prefer sa nu vb despre ea , ca orice proiect incercat pe aici(BV) se duce draq, asta e n`ai cu cine , niste tarani.... :lol: Asa ca m`am apucat de sonorizari .....

The END

Iordan este chiar barul de vis-a-vis :) Se pare ca lumea numeste ambele baruri Iordan :)

In cazul asta cu siguranta am baut impreuna pe sitei :)
Tobosarul nostru era George (ShitGrinder). In momentul de fata este tobosar in Indian Fall. Pe el cu siguranta ca-l stii mult mai bine :)
Zici ca ai vre-o 2m si bine legat? Ai cantat la bass cumva prin Leprosy Abscess?
Noi avem de gand sa refacem trupa desi mai suntem disopnibili doar eu si tobosarul... am avut ceva concerte ce-i drept dar bineinteles ca nu prin Brasov.Aici era prosteala de fiecare data... tin minte ca mai cantam de obicei in incheiere la rectorat cover seek and destroy de la metallica... unde basistul nostru baga arpegii pe bass in limba lui, chitaristul nostru canta ce-l apuca... deci cantam complet aiurea.Era o ocazie sa bem (si nu numai) pana picam jos :) Nu prea ne agitam noi a rectorat desi am cantat de doar 3 ori parca.
Noi cantam o combinatie gen thrash-black-death. Il aveam vocal pe Chucky, fostul vocal Vielftava, pe care sunt sigur ca il stii. A plecat iar prin tari straine... visul lui fiind sa ajunga prin Norvegia din cate am inteles :)
Aici pe la noi sunt la pamant concertele underground. Chiar ma gandeam sa fac cu niste tipi un festival de rock anual pe la sala sporturilor sau ceva de genu... dar asa cum ai spus si tu... nu mai sunt decat kinderi. Nu mai este ce-a fost din pacate.
Multi pe care-i cunosteam si erau rockeri inraiti s-au dat pe house, drum'n base si chestii de genu.
Se duce lumea de rapa :evil:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 13, 2009 2:25 pm 
Pe Georgica tobosarul il stiu , auzisem ca acum canta cu Indian fall.
Nu imi mai zii nume de trupe dastea locale(proiecte esuate ) ca nici odata nu le`am tinut minte :lol: De cantat am cantat pe oriunde am avut ocazia ...... de 2-3 ani nu am mai pus mana pe Bass , mai mult zgrangan la chitara acustica , dar si asta foarte rar , nu ca acum ceva ani cand nu ieseam afara fara chitara si ne adunam cate 20 sa cantam râpa si apa de izvor :lol: :lol:
Chuky asta nu a cantat si cu NERV ?

Metallman scrie:
Multi pe care-i cunosteam si erau rockeri inraiti s-au dat pe house, drum'n base si chestii de genu.
Se duce lumea de rapa

Aici iti dau dreptate deplina ! N`ai ce sa faci, daca la noi rock`ul underground e mort ( sau aproape) s`au adaptat si ei dupa cum bate vantul , dar trebuie sa recunosti ca sunt gagicutze bune pe la party`urile Drum`n Base , deaia roackeri se duc la asa ceva :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Ian 13, 2009 5:27 pm 
Neconectat
User

partea cu gagicutele da... :D nu pot sa zic ca nu este asa :D

chucky chiar nu stiu daca a cantat in NERV. Eu cel putin nu am auzit... dar posibil sa fi cantat. Omu' asta a cantat prin mai toate trupele unde era nevoie de voce tip groh :)

Chestia cu proiectele esuate nu stiu ce sa zic... depinde de fiecare. Sunt multi care cantau doar din placere, neavand un scop anume tip proiect sau eu stiu...

Dar oricum... la noi in Romania nici nu ai sansa sa faci ceva cu genurile astea muzicale underground. Si Indian Fall care sunt destul de mari... abea sunt platiti la cate un concert ceva. Din cd-uri... ce sa mai vorbim ca toate casele de discuri hotesc pe fata.

Nu degeaba zice Badea in incheierea emisiunii propozitia aia a lui mult cunoscuta. Nu prea-l suport pe badea dar in foarte multe are mare dreptate.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 99 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Următorul

Ora este UTC + 2