Metallman scrie:
coco da... sunt de foarte mult timp.
Pai porecla... Metallman

Asta o am de 10 ani, de cand am inceput sa folosesc prima data mirc-ul si ststeam pe canalul #rockmania (doamne ce vremuri

). Majoritatea imi spun "Metale"

)
Bodegi... inainte mergeam pe sitei la barul ala de rockeri si prin britania, pe republicii... Dar s-a spart gasca de mult. Mai mergeam prin livada pana acum aprox. un an... dar si de acolo s-a spart totul. Oamenii au inceput sa munceasca si/sau sa se duca pe la casele lor.
Am fost chitaristul solo in thy shadows pana acum 4 ani... o trupa de hapciupalitici unde fiecare canta in ritmul alcoolului iar eu ma uitam la procesrul de efecte cu un ochi ca sa disting ce nr. apare pe display...

)
Daca asculti thrash, black, death... poate ca ai fost pe la concertele de la rectorat.
Pe altundeva chiar nu cred ca am mai umblat decat ocazional, nu ca si loc frecventat periodic

A... sunt prieten bun cu Adi de la Mix Events daca-i stii di intamplare. Fac sonorizari nunti, banchete si chestii d-astea.
Sunt prieten bun si cu Floris de la Radio Brasov. Mai facea cate o emisiune si pe SuperFM sambata

Asta daca frecventezi pe acolo...
Alte repere chiar nu cred ca mai am

In ultimul timp abea am mai iesit prin oras ca ma omoara munca de programator... abea mai am viata sociala.Sunt omul pesterilor

Am o mica intrebare: ai tinut anul trecut dupa luna iunie vre-un chef asa mai "monstru" prin racadau de ziua vre-unui prieten in aer liber? Eu nu stau in racadau, ci in centru... pe agriselor, langa teatrul dramatic dar posibil sa avem o prietena comuna care a fost impresionata rau de sistemul ala audio

Poate-poate tu ai fost

Prin Britania si Iordan( parca asa ii zice la ala de pe sitei) umblam si eu acu 2-3 ani .... Acu nu mai am cu cine si nici timp de asa ceva . Pe la rockereli prin rectorat am mai fost dar si asta ultima data acu 2 ani cred .... Vremuri cand roackerii erau multi si uniti prin Bv , nu ca acuma numa copchii Imho roacker wannabe dastia

...... Veteranii tot prin Britania,Sitei, Ego, Suburban , umbla
Cu Zuper EFEM n`am nici o treaba, tangenta , chiar as da o bomba nucleara care sa ii afecteze numa pe aia care asculta postul ala de radio (chiar daca am ceva "prieteni" care is fani zuper efem)
Prin racadau am fost la mai multe evenimente , ce imi aduc aminte acuma e ca am fost odata la Iepure ( sau cum draq ii zice) acolo unde intoarce ursu cu frana de mana si unde nici vantul nu bate

)
Concluzia , sigur prin Britania ne`am vazut , poate am si baut o bere , doua (zeci) ...... Eu sunt de vreo 2m si destul de "bine legat" sa zic asa si bineinteles pletos

"Cariera" mea muzicala(chitara/bass) prefer sa nu vb despre ea , ca orice proiect incercat pe aici(BV) se duce draq, asta e n`ai cu cine , niste tarani....

Asa ca m`am apucat de sonorizari .....
The END