28 feb 2009
nu m-am abtinut sa nu fac poze si la scule, asa cat sa putut, desi aparent era anarhie, totul era supravegheat foarte in de aproape, procesorul era de la dynacord, dsp260, topurile pareau matrasite/ tunate cu medii extrem de stridente, era loc de mai mult bass, dar si asa era ok, in unele locuri, mai ales sub topurise auzea cu ecou, destul de nasol de sonorizat respectiva locatie, deoarece era ingusta si inalta luminile lipseau cu desavarsire, era doar acel panou de leduri extrem de obositor in lipsa unor plasme si muvinghead-uri, mai erau doua proiectoare pe care la un momenta dat le-au stins.
Show-ul a fost super, eu am ajuns la 23 si era plin, iar la 7 dimineata cand am plecat eu, lumea nu dadea semne de oboseala, a fost o excursie maraton, de cand am plecat din sibiu catre bucuresti si pana m-am intors acasa au trecut aproximativ 25 de ore, in conditiile in care m-am deplasat cu autocarul si cu mijloacele de transport in comun
EDIT:
se pare ca procesorul e Klark Teknik Helix DN9848, m-am grabit, nu observasem sigla, poza a fost facuta la repezeala, normal nuprea aveam ce cauta pe acolo, dar na....