The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Dum Iun 29, 2025 2:59 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: jeff mills Studio Martin Bucuresti
MesajScris: Lun Mar 02, 2009 8:50 pm 
Neconectat
User

28 feb 2009
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

nu m-am abtinut sa nu fac poze si la scule, asa cat sa putut, desi aparent era anarhie, totul era supravegheat foarte in de aproape, procesorul era de la dynacord, dsp260, topurile pareau matrasite/ tunate cu medii extrem de stridente, era loc de mai mult bass, dar si asa era ok, in unele locuri, mai ales sub topurise auzea cu ecou, destul de nasol de sonorizat respectiva locatie, deoarece era ingusta si inalta luminile lipseau cu desavarsire, era doar acel panou de leduri extrem de obositor in lipsa unor plasme si muvinghead-uri, mai erau doua proiectoare pe care la un momenta dat le-au stins.
Show-ul a fost super, eu am ajuns la 23 si era plin, iar la 7 dimineata cand am plecat eu, lumea nu dadea semne de oboseala, a fost o excursie maraton, de cand am plecat din sibiu catre bucuresti si pana m-am intors acasa au trecut aproximativ 25 de ore, in conditiile in care m-am deplasat cu autocarul si cu mijloacele de transport in comun

EDIT:
se pare ca procesorul e Klark Teknik Helix DN9848, m-am grabit, nu observasem sigla, poza a fost facuta la repezeala, normal nuprea aveam ce cauta pe acolo, dar na....

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Lun Mar 02, 2009 11:31 pm 
Neconectat
User

intodeauna la martin s-a auzit bine, sala are acustica buna si niciodata nu au facut compromis in sonorizare.
Interesant este ca toata taraba este efectiv la parterul unui bloc, iar deasupra clubului locuiesc oameni.... :)

Sus

Subiectul mesajului: Re: jeff mills Studio Martin Bucuresti
MesajScris: Mar Aug 18, 2009 1:35 am 
Neconectat
User

[quote="George(sb)"]28 feb 2009

Imagine

piezo???? :oops:

later edit , am baut cam mult mi-e lene sa editez... era vorba de poza numarul 4

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Aug 18, 2009 7:05 am 
Neconectat
User

nu, par a fi tweetere cu magnet normal, oricum mediile si inaltele iti rup capul

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 4 mesaje ] 

Ora este UTC + 2