Sunt total de accord cu faptul ca uni sunt nesimtiti si baga mana la preturi.
Dar hai sa o luam asa.
Cat timp va luat sa faceti o selectie de 200 de piese minim care sa le pui la un eveniment mare, important pentru cineva. De exemplu o nunta, unde ai o responsabilitate ff mare, adica daca tu nu faci treaba calumea, se duce de rapa toata nunta, si le strici la oameni un moment important din viata.
Iar un 300E la o nunta de >150 persoane mi se pare o suma rezonabila, in comparatie cu restul cheltuielilor, mai ales ca reusita petrecerii sta in muzica pusa, si nu in mancare si alte chestii.
Chestia cu salarul in functie de responsabilitati, e la fel peste tot. Uite un inginer la electrica (dispecerul sef de tura, care dirijeaza toate echipele de interventie pe un judet, are in mana viata a cel putin 10 oameni odata, daca el a gresit omul a murit) deci responsabilitati ff mari are salar mare > 3000 lei pe luna dar o persoana care sta si vinde intr-un magazin, are responsabilitatea de a vinde, si a fi atenta sa nu i se fure ceva de acolo... si pentru asta ia 800 lei. NO OFFENCE, I WAS JUST MAKING A POINT!
Normal ca la orice eveniment, unde ai o anumita responsabilitate, trebuie sa fi platit conform acelei responsabilitati. Si mie se pare normal sa fi cat mai profesional in tot ceea ce faci, si sa ceri bani pe masura priceperii tale, a echipamentului dus, si mai ales in functie de importanta evenimentului.
Cumva trebuie selectata clientela, de ce naiba sa ma duc pe 1 2 milioane la un majorat sa imi ceara toti taranii nu stiu ce manele, si sa ma ameninte ca imi da boxa de pe stativ pe jos si alte magarii dinastea, cand pot sa cer 3 4 5 milioane si mi'am selectat putin clientela.
V-am lasat! ma duc la o bere