The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Sâm Iul 05, 2025 12:20 am

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Niste poze facute de mine
MesajScris: Vin Mar 26, 2010 1:24 pm 
Neconectat
User

M-am gandit sa fac un topic in care sa va prezint niste poze facute de mine in timpul liber. Fotografia e la nivel de hoby pentru mine, cand am timp sa ma ocup de ea. Tot am zis ca imi cumpar un aparat profesional dar cand reusesc sa adun banii, trebuie sa ii cheltui pe altceva. Majoritatea pozelor de mai jos sunt facute cu un jaf de aparat asa ca nu va legati de aberatii cromatice, grain si alte prostii :lol:

In continuare am facut niste selectii cu poze din natura, un fel de incursiune in cele 4 anotimpuri ("The 4 seasons mix" :lol: ):

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 28, 2010 5:00 am 
Neconectat
User

man.... nu era necesar sa postezi atatea poze. Admir efortul tau, dar 80% de acolo, sunt "de duzina" pur si simplu. Doar cateva "incearca" sa fie cu tenta artistica. Oricum, efortul tau e de apreciat. Ce aparat foto vrei sa iti iei ?

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 28, 2010 9:00 am 
Neconectat
User

super..mie unu mi-au placut 8)
felicitari...
oricum ai rausit sa-mi faci pofta cu unele fructe si cu peisajele de natura.. abia ast sa vina vara sa am astfel de iesiri :lol:

bravo tie si succes incontinuare :wink:
poate reusesti sa-ti iei un aparat mai bun asa cum iti doresti si atunci te angajezi la microsoft sa le faci poze pentru windows 8 sau ce-o mai urma :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 28, 2010 12:34 pm 
Neconectat
User

ez-sound scrie:
si atunci te angajezi la microsoft sa le faci poze pentru windows 8 sau ce-o mai urma :lol: :lol:

:lol: :lol: ooo da :lol:

Mail: fecheteionut88@yahoo.com

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Dum Mar 28, 2010 6:13 pm 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
ez-sound scrie:
si atunci te angajezi la microsoft sa le faci poze pentru windows 8 sau ce-o mai urma :lol: :lol:

a fost o gluma :lol:
eu ma voi angaja pe postul ala..e deja rezervat :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 1:30 am 
Neconectat
User

Kenwood scrie:
man.... nu era necesar sa postezi atatea poze. Admir efortul tau, dar 80% de acolo, sunt "de duzina" pur si simplu. Doar cateva "incearca" sa fie cu tenta artistica. Oricum, efortul tau e de apreciat. Ce aparat foto vrei sa iti iei ?

Anul e lung, deci e nevoie de ceva poze ca sa trec prin cele 4 anotimpuri :lol: Pozele postate nu se vrea a fi ....artistice, nici una din ele. Depinde ce intelege fiecare prin acest cuvant. Unii considera a fi poze artistice doar pozele...abstracte care lasa loc de interpretari sau pozele realizate la un nivel tehnic ridicat. Eu consider ca o poza e reusita daca transmite privitorului exact ceea ce a intentionat fotograful, indiferent de gradul de cultura sau cunostintele in domeniu al celui care priveste poza.

Deci pozele de mai sus trebuie privite ca un intreg fiindca au o singura tema: cele 4 anotimpuri. Ar trebui doar sa trezeasca dorinta de a face plimbari in natura, aprecierea noutatilor aduse de fiecare anotimp, iar fructele pozate la VARA ar trebui sa trezeasca pofta de.... fructe (lucrez pentru ASOCIATIA PRODUCATORILOR DE LEGUME SI FRUCTE :lol: :lol: ). Multe persoane mi-au spus ca am reusit ceea ce mi-am propus cu aceste poze.
Am incercat sa reprezint cat mai bine frumusetea fiecarui anotimp si sa fac trecerile dintre anotimpuri cat mai lin, cu pozele care le-am avut pe calculator. Imaginile postate au o valoare sentimentala pentru mine fiindca infatiseaza locurile preferate din satul bunicilor si din imprejurimi, unde imi petreceam vacantele de vara si pe care le vizitez si acum la fiecare sfarsit de sapt. De asemenea, pozele din oras sunt facute in diferite anotimpuri de la balconul apartamentului in care stau de 24 de ani, imagini pe care le vad in fiecare dimineata.

Daca va uitati cu atentie la pozele puse sunt multe imagini ale acelorasi peisaje, pozate in anotimpuri diferite, in genul asta:
Imagine

Imagine

Referitor la ce aparat vreau sa imi iau, intr-un timp imi doream D80 dar e scump, nu stiu daca voi da atatia bani pentru un hobby. Oricum in graba nu cred ca voi lua nici un aparat fiindca am alte investitii mai importante de facut iar resursele sunt limitate

PS: prima poza e facuta cu mult timp in urma cu un aparat foto ZENIT 11 (1/60s, F16, pelicula 21˚DIN). Din pacate e scanata si la scanare s-a pierdut mult din calitate. Imi pare rau dupa aparatul ala, ar da clasa la multe DSLR-uri moderne din zilele noastre. Si poza cu prunele din primul post (alea coapte din TOAMNA) tot cu ZENIT a fost facuta (1/125s, F5,6, pelicula 21˚DIN) dar aceeasi treaba cu scanarea.

PS2: Kenwood daca tot am deschis postul asta, ia incanta-ne cu 2-3 poze artistice facute de tine (fiindca din cate vad...ai cu ce) :D

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 1:36 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Daca ti-ai propus sa ne deschizi apetitul pentru "pofte" ai cam reusit :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 2:27 am 
Neconectat
User

Pofte de a face plimbari in natura si de a manca fructe. Obiceiuri sanatoase :wink:

Daca tot am pus atatea poze si exista persoane carora le plac, ar fi interesant daca si-ar alege fiecare o poza care ii place mai mult, eventual sa spuna si de ce ii place (daca vrea). Sa nu va lasati influentati de alegerile facute de cei care posteaza inaintea vostra, fiecare sa spuna sincer care poza ii place mai mult, care crede ca e mai reusita. Chiar as fi curios :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 8:27 am 
Neconectat
Admin
Admin

Mie mi-au plăcut toate pozele.

Sus

Subiectul mesajului: Niste poze facute de mine
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 9:52 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Si mie mi-au placut toate pozele...
Bineinteles si felul in care au fost "aranjate"...au dat un sentiment placut..adica te pun pe ganduri...si te gandesti la timp..ce repede trece timpul...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 11:45 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

ez-sound scrie:
Kenwood scrie:
ez-sound scrie:

a fost o gluma :lol:
eu ma voi angaja pe postul ala..e deja rezervat :lol: :lol:

Mai in gluma mai in serios dar windows 8 deja a inceput sa faca ochi :P

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 12:03 pm 
Neconectat
User

si ce or sa mai faca la w8? mai imbunatatesc ce e nasol la 7..mai dispar din bad-uri,grafica schimbata...curios ce-or mai face...nici nu vreau sa ma gandesc unde vom ajunge in stilu asta...
xp a durat foarte mult timp...si inca este folosit de majoritatea operatorilor...acum au inceput sa scoata sisteme de operare din luna in luna :lol: :lol:

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mar Mar 30, 2010 12:27 pm 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

Mie mi-au placut fotografiile cu strugurii :D . Ele imi aduc aminte ca urmeaza cateva zile libere cat de curand, deci motiv sa mai degust putin :D . Mai bine nu se poate.

ez-sound scrie:
acum au inceput sa scoata sisteme de operare din luna in luna :lol: :lol:

Eu in primul rand nu stiu cum au numarat ei de le-a dat cifra 7. Atatea au scos pe piata ca nici Microsoft nu le mai stie numarul :lol: .

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 31, 2010 9:12 am 
Neconectat
Ultramoderator
Ultramoderator

[quote
Eu in primul rand nu stiu cum au numarat ei de le-a dat cifra 7. Atatea au scos pe piata ca nici Microsoft nu le mai stie numarul :lol: .[/quote]

1)Win 3.1
2.)Win'95
3.)Win'98
4.)Win2000
5.)WinNT
6.)Win XP
7.)Windows 7
8.) Windows Vista

Sau poate in alta ordine...

Sus

Subiectul mesajului:
MesajScris: Mie Mar 31, 2010 9:35 am 
Neconectat
Director General 0766332366
Director General  0766332366

Dr007 scrie:
[quote
Eu in primul rand nu stiu cum au numarat ei de le-a dat cifra 7. Atatea au scos pe piata ca nici Microsoft nu le mai stie numarul :lol: .

1)Win 3.1
2.)Win'95
3.)Win'98
4.)Win2000
5.)WinNT
6.)Win XP
7.)Windows 7
8.) Windows Vista

Sau poate in alta ordine...[/quote]

ai uitat win 3.0 si 3.11 for workgroops
aa, si Win ME
8)

Poweraudio Romania
Drumul Tarpiului, Nr.30, Bistrita, Jud. Bistrita-Nasaud
Telefon: 0766332366
E-mail: office@poweraudio.ro
www.poweraudio.ro
facebook.com/poweraudio.romania

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 21 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2  Următorul

Ora este UTC + 2