salut am facut asa:
am pud traf + soft start totul k... supa care am pus puntile si poc si guranta e posibil ca puntile sa fie strapunse? caci io leam verificat pe un traf de 7,5 si erau k... acu cine stie sa verific cu o singura punte? sau zimi si mie gruparea puntilor in paralel poate am gresit ceva acolo.... caci puntile nus strapunse si varianta cu scurtul cade deoarece momentann toate is legate prin fire cu papuci.
dupa care....
Am verificat puntile pe traf una cate una pe o sg ramura una era intradevar strapunsa am verificat supa aia cu tot cu redresare soft startul sia facut treaba

insa dupa ce a ajuns la v max aproape 90v poc condensatoru...

(nu am inversat polaritatea)cred ca conzii nu tin tensiunea sau amperajul trafului... conzii is la 100 v si a bubuit la 88 ca monitorizam cresterea tenziunii... totul a fo k... pana a bubuit
am sa vad cum fac sa caut nijte conzi mai de firma pt a nu mai face experimente de astea gen herosima
ps am facut proba cu 2 conzi de 8200 uf 50 v in serie totul k bineinteles cu o singura punte si o singura ramura deacum voi vesea cum se prezinta cu alti conzi... ar trebui sal pun si pe celalat? daca bubuie bubuie...(am fol si rezist in paralel de 10 k 5w si a bubuit cu tot cu rezitenta...)
IN CELE DIN URMA MIAM LUAT INIMA IN DINTI SI AM PUS SI CEL DEAL 2-LEA COND TOTUL K... DECI IN CONCLUZIE REDRESAREA E APROAPE REZOLVATA IN MARE PARTE ACUM RAMANE SA REZOLV PARTEA CU AMBELE RAMURI..... + GND -
ITI MULTUMESC SHARKY PT IDEE MA AJUTAT F MULT IN GASIREA SI REZOLVAREA PROBLEMEI DE UNDE ESTI? DACA ESTI DIIN IASI POATE TE SERVESC CU O BERE SAU POATE VREI SAMI TII COMPANIE CAND VOI FACE IANUGURAREA ACESTUI AMPLIFIC
ACUM AM O MICA PROBLEMA CU PUNTILE TOTUL E K DACA FAC IN MODUL URMATOR:
LEG PUNTILE DE LA TRAF GND + CELE 2 FIRE ALTERNATIV LE PUN CORECT CELE 2 GND CARE IS DE LA PRIZA MEDIANA PE ALTERNATIV SI CELELETE 2 PE CEILALTI PIN DE LA PUNTI PT AC
PROBLEMA :
IN MOMENTUL IN CARE SUNTEZ + - DE LA PUNTI IMI SARE SIGURANTA ASTA PT A FACE GND PT CC CARE E PROBLEMA AICI?
DATIMI PLS O SCHEMA CU LEGAREA PUNTILOR SA VAD SI IO DACA CEVA NU E K.... MIE IMI TREBE 2 PUNTI IO AM INCERCAT PANA ACUM CEA A LU NEA HOLTON STEREO....
cu stima ionut