Popamariusgabriel scrie:
eu recunosc ca am fost prost , dar tu nu recunosti ca inca esti.
Te laudai ca folosesti t amp 2400 -ele in clip ( in momentu in care se aprinde clipul acolo sunt prezente distorsiuni , ca sa stii , poate nu stiai ) pe 4 ohmi de-l iau toti ... ( adu-ti aminte cand te laudai la telefon ca il tii in clip pe 4 ohmi stereo si ca nu are nimic.... mai ziceai ca la tine pe 8 ohmi se aprinde clipu, la mine din 4 bucati la nici unul nu se aprinde clipul pe 8 ohmi ( nu sunt toate din aceeasi serie, sunt si mai vechi si mai noi ) si am o vaga impresie ca tu de fapt mergeai cu oscilatii la greu pe 8 ohmi de zici ca ti se aprindea clipu si pe 8 ohmi , caz in care ai urechi de tinichea ), iar la 2 zile dupa il injurai pe forum ca nu e bun, si ca de fapt altu l-a stricat ca il vandusei lu ala . Daca stiai sa il folosesti atunci de ce il laudai asa tare inainte sa imi iau si eu apoi dupa ce l-ai stricat injurai amplificatorul, de parca avea vina amplificatorul .
PS : s-a inteles gresit , lautaru imi recomandase p audio.
Eu am fost posesor de două T-amp-uri 2400 modificate prietene "deştept".
Unul vândut la Călăraşi şi unul vândut la un coleg de forum, de aici.
Omul poate să confirme că amplificatorul şi ledurile de clipping funcţionează ireproşabil pe 8 şi 4 Ohm.
Eu nu am ars ( stricat ) niciodată niciun amplificator şi niciun difuzor !!!
Nu că le-aş menaja. Le alerg de dracu le ia, dar le alerg cu cap. ( fără distorsiuni )
Am învăţat să folosesc adecvat echipamentele audio de la lăutarii bătrâni din Brăila.