The poweraudio Forum is managed by a team of tallented administrators that have made it their mission to offer projects, schematics, designs and their advice free of charge. By making a small donation you can aid in the further development and running costs of this community. We thank you for the support!
Forumul Poweraudio este manageriat de o echipa de administratori talentati care au misiunea de a furniza proiecte, scheme, schite si sfaturi in mod gratuit. Facand o donatie, puteti sa ajutati la dezvoltarea si acoperirea costurilor de operare si dezvoltare a acestei comunitati. Va multumim pentru ajutor!

forumpoweraudio.ro

>> Bine ati venit pe forumul Poweraudio - Cel mai mare forum PROaudio din Romania <<
Acum este Mar Iul 01, 2025 10:13 pm

Ora este UTC + 2

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Interior Crown XLS 602
MesajScris: Joi Oct 28, 2010 10:21 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Popamariusgabriel scrie:
eu recunosc ca am fost prost , dar tu nu recunosti ca inca esti.
Te laudai ca folosesti t amp 2400 -ele in clip ( in momentu in care se aprinde clipul acolo sunt prezente distorsiuni , ca sa stii , poate nu stiai ) pe 4 ohmi de-l iau toti ... ( adu-ti aminte cand te laudai la telefon ca il tii in clip pe 4 ohmi stereo si ca nu are nimic.... mai ziceai ca la tine pe 8 ohmi se aprinde clipu, la mine din 4 bucati la nici unul nu se aprinde clipul pe 8 ohmi ( nu sunt toate din aceeasi serie, sunt si mai vechi si mai noi ) si am o vaga impresie ca tu de fapt mergeai cu oscilatii la greu pe 8 ohmi de zici ca ti se aprindea clipu si pe 8 ohmi , caz in care ai urechi de tinichea ), iar la 2 zile dupa il injurai pe forum ca nu e bun, si ca de fapt altu l-a stricat ca il vandusei lu ala . Daca stiai sa il folosesti atunci de ce il laudai asa tare inainte sa imi iau si eu apoi dupa ce l-ai stricat injurai amplificatorul, de parca avea vina amplificatorul .
PS : s-a inteles gresit , lautaru imi recomandase p audio.

Eu am fost posesor de două T-amp-uri 2400 modificate prietene "deştept".
Unul vândut la Călăraşi şi unul vândut la un coleg de forum, de aici.
Omul poate să confirme că amplificatorul şi ledurile de clipping funcţionează ireproşabil pe 8 şi 4 Ohm.

Eu nu am ars ( stricat ) niciodată niciun amplificator şi niciun difuzor !!!
Nu că le-aş menaja. Le alerg de dracu le ia, dar le alerg cu cap. ( fără distorsiuni )
Am învăţat să folosesc adecvat echipamentele audio de la lăutarii bătrâni din Brăila. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: Joi Oct 28, 2010 10:23 am 
Neconectat
User

aici e bun osciloscopul sa verifici daca intradevar clipu pe 8 ohmi functioneaza cum trebuie

Sus

MesajScris: Joi Oct 28, 2010 10:31 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Popamariusgabriel scrie:
aici e bun osciloscopul sa verifici daca intradevar clipu pe 8 ohmi functioneaza cum trebuie

Vorbeşte cu omul să posteze filmarea când le-am verificat clippingul pe osciloscop. Pe 8 şi pe 4 Ohm, indica perfect !!!

Sus

MesajScris: Dum Oct 31, 2010 10:47 pm 
Neconectat
User

http://www.netdrive.ws/182001.html

da Coco, asta rezulta si din filmuletul postat de Leco din topicul asta :
viewtopic.php?f=64&t=5070&hilit=leco+2400

Ultima oară modificat de popamariusgabriel pe Lun Noi 01, 2010 12:09 pm, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: Lun Noi 01, 2010 12:32 am 
Neconectat
Moderator
Moderator

Nu-i aceea filmarea de care vorbeam.

Sus

MesajScris: Lun Noi 01, 2010 12:11 pm 
Neconectat
User

sa inteleg ca Leco nu are habar iar osciloscopul lui minte ? sau ce a masurat el nu ii t amp 2400 ?

Sus

MesajScris: Lun Noi 01, 2010 12:50 pm 
Neconectat
Moderator
Moderator

Popamariusgabriel scrie:
sa inteleg ca Leco nu are habar iar osciloscopul lui minte ? sau ce a masurat el nu ii t amp 2400 ?

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: Lun Noi 01, 2010 7:55 pm 
Neconectat
User

Popamariusgabriel scrie:

M-ai convins :lol:
vand tot ce am si iau T-amp 2400 :lol:

4 x KickBass - HD15 by ( Kappa 15LF )
1 x QSC PLX1804 - Amplificare
1 x Crown XS900 - Amplificare
[ giani_giovani30@yahoo.com] [david.mihaiviorel@gmail.com ]
ID - giani_giovani30
Tel. 0728188493 , 0723547052

Sus

MesajScris: Lun Noi 01, 2010 8:36 pm 
Neconectat
User

:x :x fratilor sunteti mai rai ca femeile barfitoare, cand aveti un amplificator al laudati pana la cer e cel mai tare amplificator si cand al vindeti si va luati altu gata numai este bun acel amplificator, asta care lam luat acuma e cel mai bun ,
faceti un dus cu apa rece si calmativa ,

Mpro la cate concerte la tara ai fost si a venit taranu si a zis domnule asta este crown sau asta este ecler sau asta este .................... crezi ca daca te duci undeva ai intereseaza firma ..??? nu ati garantez 100% te intraba tot unu care se ocupa cu scule sau un lautar ceva. atat dor , investitia in scule extrem de scumpe e o mare prostie , e doar de a ne satisface pe noi si pe altii laudarosi.( vezi domle eu am crown sau am jbl )
sa fim seriosi acuma atata timp cat e un amplificator sau o boxa ok si se aude bine nu inteleg ce atata zarva ??
as vrea sa vad si eu crown-ul asta 602 cum misca 2 basii si cum misca t.amp 2400 2 basi (si sa venim cu un decibelmetru sa masuram decibelii intr-o sala 8) 8)

app de t.amp 2400 am ascultat la mariusica procesat si ma lasat destul de impresionat la sunet chiar as merita bani si are si

Fbt Himaxx 40A 4buc
Playere pioneer cdj 200 2buc
Mixer Allen&Heath PA12
Mixer Soundcraft EFX8
microfon--shure pg58 (wireless)

Sus

MesajScris: Dum Noi 07, 2010 9:39 am 
Neconectat
User

..am fost cam 27-28 ori 8) In zona noastra e buna orice amplificator, din 100 de oameni stie numai 2 sau maxim 5 , ce este un Crown sau Ecler :?

Diseara vine vecinu meu in atelier.."eii Milan ce faci la ora asta pe aici". Discutam si dupa 2 minute : "Milan asta ce naiba e? " :lol:

Omul n-a vazut asa ceva pana atunci :lol: (Cd Player)

Si o alta parere,catre de un amic : rack u meu cu procesoare;arata ca la NASA ,sau un bord de avion :lol: (Am prezentat o sonorizare , cum este la noi in topicu "Sistem Rcf-Odorhei" ,deci vedeti cum sta lucrurile.. in Bucuresti ,Iasi alta treaba..au si bani au si pretentie.

Fişiere ataşate:
november 2 005.jpg
november 2 005.jpg [ 60.73 KiB | Vizualizat de 2939 ori ]

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 55 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4

Ora este UTC + 2